FRA IOS TIL EMUI

Annonse i samarbeid med Huawei

Jeg har vært en iPhone-bruker i mange år og da jeg ble tilbudt et samarbeid med Huawei så var jeg klar for å bytte. Jeg bruker smarttelefonen min som et verktøy til både jobb, trening og fritid. Det som kanskje er det viktigste for meg er kvaliteten på kameraet. Jeg tar så mye bilder hver dag som skal publiseres på de ulike kanalene mine og da krever det at bildene ser bra ut. Helt ærlig så vil man jo alltid at bildene ser bra ut, om det er fra bursdager eller ferier.

Kamerakvaliteten på Huawei P20 Pro har levd opp til alle forventningene og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Den tar fantastiske bilder i direkte sol, i motlys, i skumringen, i mørke og med blits. Bildene er utrolig detaljerte og de tåler flere runder med redigering uten å miste kvaliteten. Jeg går igjennom flere redigeringsapper før jeg publiserer et bilde for å sette mitt eget preg på bildet. På IG kan du se hvilke apper jeg bruker og hvordan jeg går frem.

Det er flere profesjonelle som også bruker Huawei og elsker kamerakvaliteten. Olav Stubberud er en ekstremt dyktig fotograf som tar mye bilder for artister og følger med de på turneer. Det blir jo veldig annerledes bilder enn det jeg tar og du kan se hvor godt kameraet presterer under andre forhold. Du finner Olav sin IG her. Arild Heitmann er en annen fotograf som bruker Huawei P20 Pro og han tar fantastiske naturbilder. Arild finner du her.

Da jeg byttet fra iPhone til Huawei P20 Pro var jeg selvsagt bekymret for overgangen fra IOS sitt brukergrensesnitt til EMUI. Man har en arbeidsflyt som man er vant til og jeg visste ikke helt hva jeg byttet til, min erfaring med Android var svært liten. Jeg ble derfor så positivt overrasket over hvor lett det var å gå fra IOS til Huawei sitt EMUI. Det er veldig likt og det er så lett å forstå. Det er jo noen forskjeller men det tok meg kanskje en dag eller to å få inn i fingrene.

En annen bekymring når man bytter smarttelefon, spesielt når man bytter merke, er å få over hele livet sitt til den nye telefonen. Tanken på å manuelt lage alle telefonkontakter og miste bilder er utmattende. Heldigvis har Huawei kommet med en rask og enkel løsning, en app som heter Phone Clone. Jeg fikk overført all data som jeg hadde på iPhonen til den nye Huawei P20 Pro på et blunk. Jeg koblet til telefonene via appen og kunne hake av alt jeg ville overføre fra bilder, kontakter, meldinger. Du kan lese mer om Phone Clone her hvis du er interessert.

Siden jeg byttet til Huawei P20 Pro så har jeg brukt min gamle Macbook fra Apple og det har vært helt problemfritt. Før sommeren fikk jeg utvidet Huawei-familien min og nå har jeg både Matebook D og Mediapad. Jeg tok med meg Mediapaden på sommerferien og den var perfekt å ha med for underholdning på turen. Jeg så på filmer, serier og brukte den til å spille musikk. Lyden var så bra at jeg faktisk ikke trengte eksterne høytalere. Nå som jeg har kommet hjem så har jeg tatt i bruk den nye laptopen Matebook D. For det første ser Matebook D utrolig bra ut men den er også rask og har bra grafikk. Det er noe med å ha telefon, pad og laptop som er fra samme merke, de snakker ekstra godt sammen og det gjør det litt lettere. Det blir en bedre arbeidsflyt når man slipper å bytte fra ulike grensesnitt og det er lettere å overføre data fra den ene til den andre.

Hadde jeg visst at det var så lett å bytte til Huawei så hadde jeg testet det ut tidligere. Det som holdt meg tilbake tidligere var tanken på å lære seg en helt ny telefon og miste alt av data på den gamle. Det er som sagt ikke tilfellet og det var en veldig enkel overgang. Jeg elsker kameraet og kvaliteten på bildene fra Huawei P20 Pro. Det presterer så bra under alle forhold og det er alt jeg trenger.
For my english readers please use Google translate <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *