BELLAGIO

6X5A5809fxl

6X5A5815fxl

6X5A5818fxl
De siste dagene av ferien tilbragte vi i vakre Bellagio, en liten by i Comosjøen i Italia. Byen er full av vakre smågater og det var en helt fantastisk by. Vi endte opp på denne vinbaren til venstre og de hadde et utrolig stort utvalg av rødvin på glass. Jeg begynte å like rødvin da vi hadde to uker i Italia i fjor. Så jeg er fremdeles en nybegynner når det kommer til rødvin men det kommer seg. Jeg har så lyst til å dra på et vinkurs for å lære meg noen grunnleggende kunnskaper, men det får bli neste sommer. Vi fikk uansett smake på noen gode viner og det ble med oss noen flasker hjem.

Como er også veldig kjent for sin silke og ull. Det var helt ukjent for meg men jeg kjøpte med noen skjerf i både silke og kashmir. Så fine!

Nå skal jeg pakke ferdig kofferten for i morgen skal jeg til Stockholm Fashion Week med Glitter. Jeg tar ikke laptopen med meg men dere kan følge med på Insta<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *