INTO THE BLUE

6X5A5535fxl2

6X5A5595fxl2

Da vi kjørte langs den italienske rivieraen stoppet vi for å bade. Det gikk en liten sti ned til klippene og det var så vakkert med det asurblå havet. En liten perle. Vi hadde hatt to netter i Finale Ligure så kjæresten min fikk syklet de populære stiene. Han var vel og merke en av de få som faktisk syklet i 35 varmegrader. Jeg lå på stranden.

linje

As we drove along the Italian Riviera we stopped to have a swim. There was a small path down to the cliffs and it was so beautiful with the azure coloured sea. A little gem. We had two nights in Finale Ligure so my boyfriend got to try some of the famous mountain bike trails. He was however one of the few who actually biked in 35 degrees. I spent the day on the beach.

6X5A5657fxl2

6X5A5730fxl2

Rett utenfor nabobyen Noli så var vannet klart at vi kjørte inn til siden for å ta et bad. Det ble litt for mye klatring for min del så jeg endte opp med å stå over badingen. Jeg har angret litt i etterkant, spesielt når jeg ser tilbake på bildene. Det er uansett fine ferieminner og det var det diggeste badet fra hele ferien ifølge kjæresten min.

Blondekjolen min er fra LoveShackFancy <3

linje

Right outside the town of Noli, the water was clear that we drove in to the side to take a bath. It was a bit too much climbing for me so I actually didn’t jump in. I really do regret it now, especially when I look back at the pictures. Either way it is a very nice memory from our trip, and according to my boyfriend, it was the best swim he had all summer.

My blonde skirt is from LoveShackFancy <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *