ROMANTISKE TOPPER

Lite visste jeg at denne hvite toppen kom til å bli den mest brukte overdelen i sommer. Det var et spontankjøp på H&M i starten av sommeren, og den var egentlig en størrelse for stor. Jeg liker så godt de romantiske detaljene og den feminine fasongen. Den passer perfekt til jeans, denimshorts og skjørt. Det var også veldig deilig å ha på seg noe som var litt løst og uten ermer i den ekstreme varmen.

linje

Little did I know that this cute top was going to be my most used top this whole summer. It was a spontaneous buy from H&M and the size wasn’t even right. I love the romantic details and the feminine fit to it. It fits perfect to jeans, denimshorts and skirts. It was also very nice to wear something loose and sleeveless in the extreme heat.

 

Selv om den er veldig sommerlig så tror jeg at den kan bli brukt til svarte eller blå jeans utover høsten. Uansett så blir den tatt godt vare på til neste sommer. Jeg har dessverre ikke funnet den på H&M sine nettsider så jeg kan ikke legge ved link. Jeg har derimot vært inne på Reformation og siklet på noen topper i lignende stil, du finner de nedenfor.

linje

Even though it is a summer staple I think I will manage to pair it with some black or dark blue denim during fall. It will take good care of it and bring it back to next years summer wardrobe. These romantic tops will never go out of style. I couldn’t find it on H&M online so don’t have a link of you guys. I did find some other beautiful romantic tops from Reformation, I really want all of them!

 

 

2 comments

  • Hei! Det virker som at du har hatt en fin sommer 😀 Så bra!
    Savner litt sminkevideoene dine. Er dette noe du vil ta opp igjen? 🙂 Ha en fin dag!!!

    • Hei Pia! Så hyggelig å høre <3 Jeg har savnet å lage sminkevideoer og det kommer tilbake veldig snart! Klem Emilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *