MONDAY BLUES

6X5A6054fxl2

6X5A6067fxl2

Jeg startet denne uken med et tannlegebesøk. Før ferien bestilte min første tannlegetime på mange år, flere år enn det jeg liker å innrømme. Det blir så skummelt når man bare utsetter og utsetter. Jeg hadde mistanker om et par hull og jeg ble veldig lettet når det kun var det. Så da ble det litt boring på fredag og så tok vi siste i dag. Godt å få det ut av verden!

6X5A6043fxl2

6X5A6053fxl2

Det er deilig å starte uken og få unna noe man gruer seg til, da kan den bare bli bedre! Det begynner å bli høst i Bergen og jeg synes det er deilig. Endelig kan jeg ta på meg deilige kashmirgensere og jeans. Jeg kjøpte meg et par nye Levis 501 skinny jeans og jeg tok de en størrelse mindre enn det jeg pleier å bruke. Det er alltid så irriterende når jeans går seg ut og blir en størrelse større. Så nå kan jeg nesten ikke sitte i de nye buksene og jeg håper de går seg ut ASAP.

english2
I started this week with a visit to the dentists office. I booked my first dentist appointment for many years before my vacation, more years than I like to admit. It just gets so scary when you delay it. I had suspicion of a couple of cavities and I was very relieved when that was the case. So I started on Friday and so we had the last one done today. It feels so good to be done with it!

It’s actually nice to start the week with something you are dreading, then it can only get better! It’s starting to become fall in Bergen and I think it’s amazing. Finally, I can wear soft cashmere sweaters and jeans. I bought a pair of new Levis 501 skinny jeans and I got them a size smaller than what I usually wear. It’s always so annoying when jeans gets one size bigger after wearing them. So now I can hardly sit down and I hope they get bigger ASAP.

 

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *