WRAP IT UP

6X5A5287-2fxl

Jeg er veldig svak for knytekjoler. Det er som om jeg samler på de og klarer ikke å la vær kjøpe de. Jeg overtaler meg selv med at det er flatterende og praktisk. Dette er faktisk en tunika fra Zara som jeg sydde et skjørt til, rettere sagt mamma sydde et skjørt.

6X5A5320fxl

Jeg klippet opp en gammel hvit skjorte og mamma sydde det sammen til et slags underskjørt. Det ble perfekt å ha under tunikaen så den dekket til splitten og det ble til en kjole.

6X5A5325fxl
Når jeg pakket til ferien så oppdaget jeg at det var nesten utelukkende hvitt og beige som ble lagt i kofferten. Det var faktisk veldig deilig å ha med seg en så lys og enkel fargepalett på ferie. Et stort pluss er at det også blir fint på bilder.

Du finner tunikaen fra Zara her.

english2

I am crazy about wrap dresses. It’s as if I’m collecting them and I just can´t help myself. I keep telling myself that it is flattering and practical. This is actually a tunic from Zara and I sew a underskirt to make it a dress.

I cut an old white shirt and mom sewed it together. It was perfect to wear under the tunic so it covered the split and it became a dress.

When I packed for my vacation, I realized that it consisted of white and beige items. In fact, it was very nice to bring such a light and simple color palette on holiday. A big plus is that it also looks good on pictures.

You can find this tunic on Zara.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *