TIPS TIL NICE OG SAINT-TROPEZ?

6X5A0221fxl

Ma Chéri <3 Jeg reiser til Nice på mandag og så drar vi videre til Saint-Tropez på torsdag. Jeg trenger tips til spisesteder, butikker, strender og andre severdigheter. Jeg blir kjempeglad hvis du har lyst til å dele de med meg eller kanskje kjenner til noen gode reiseguider.

6X5A0241fxl

I morgen skal jeg gjøre meg klar for ferie, det skal vokses, neglene skal lakkes og vippene skal bøyes. Det eneste jeg ikke skal gjøre er pedikyr for jeg er så ekstremt kilen. Jeg har alltid Shellac på hendene og en sommer så testet jeg det ut på tærne også. Det var helt grusomt når det skulle fjernes og jeg bestemte meg for å aldri gjøre det igjen!

6X5A0291fxl

Selv om jeg elsker alt som har med skjønnhet å gjøre så synes jeg det er veldig kjedelig å bruke tid på alle disse behandlingene. Jeg har full forståelse for de som ikke har tid eller ork. Det skal uansett bli digg å føle seg fresh før ferie. Jeg tenker å være litt flink med pakkingen og ikke ta det kvelden før avreise. Har dere lyst til å se hva jeg tar med meg i kofferten?

Jeg har på meg genser fra H&M og kjørt fra Mango.

7 comments

 • Er brunfargen din nå ekte eller selvbruning? Blir veldig glad for selvbruningtips! Spurte deg også om du kan tipse om hudpleier i Bergen 🙂

 • Hei! jeg lurer på hvilket nummer du har i Diorskin Nude Air Luminizer??
  Og hvor kan jeg finne dior sin leppestift i minimal? er den limited edition? Finner den ikke noe sted..
  Setter pris på svar! <3

 • Hej fina!

  Snälla snälla vill du göra ett inlägg med alla fina bilder från din resa med tips på allt man borde göra!

  Kram

 • Hvor vil du anbefale å kjøpe Elixir produktene i Bergen? Hadde vært fint hvis du kunne svare og generelt bli flinkere på å svare på kommentarer 🙂 håper alt er bra med deg!

  • Hei! Jeg er usikker på alle utsalgsstedene i Bergen men jeg vet at Beauty Codes by Pia har Elixir. Hun er også kjempeflink til å gi råd til hvilke produkter som passer huden din. Jeg skal også bli flinkere til å svare på kommentarer 🙂 Klem <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *