DRAPERT SILKE

6X5A0007fxl

6X5A0010fxl

Jeg elsker draperinger på klær, det er min store svakhet. Når det er kombinert med fantastiske materialer som silke eller viskose så er det home run. Jeg fant denne kjolen fra Carven på salg hos Net a Porter. En av mine favorittsteder når det er salg.

6X5A0019fxl

6X5A0070fxl
Stråvesken fra Farrow har blitt allerede blitt så mye brukt denne sommeren. Jeg synes den er så fin! Perfekt sommerveske. Jeg får alltid mye spørsmål om sandalene, de er fra Zara og de er dessverre noen år gamle. Fremdeles noen av mine favoritter om sommeren.

I morgen skal jeg ha en konsultasjon for Invisalign, den usynlige tannreguleringen. Jeg er fornøyd med plasseringen av tennene mine og jeg har aldri hatt tannregulering, men det er en av fortennene mine som stikker mer og mer ut. Så vi skal se om det kan rettes på.

Håper dere har hatt en fin start på uken<3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *