HVITE SOMMERANTREKK

6X5A9484fxl

6X5A9523fxl

Jeg har alltid vært veldig svak for helhvite antrekk. Jeg vet at det er veldig upraktisk og det blir fort skittent, men jeg synes bare det er så fantastisk fint. Det er veldig fint å legge til litt farge på tilbehøret eller holde det helt nede med nøytrale detaljer som jeg har gjort.

6X5A9621fxl

6X5A9548fxl

Selv om det kan være upraktisk med hvitt så er det alltid mye lettere å få bort flekker når det er hvitt fra før. Mitt triks er å spraye på Vanish og la det ligge til flekken er borte. Skjorten jeg har på meg ble faktisk misfarget da jeg var i Stockholm med L’Oréal og farget håret mitt mørkere. Hårfargen dryppet ned i nakken og laget stygge flekker på ryggen. Da jeg kom hjem så lot jeg den ligge i et døgn med Vanish og vasket den et par runder i vaskemaskin, nå er den så fin som ny. Det må nevnes at det er lin så det tåler litt ekstra.

6X5A9572fxl

6X5A9480fxl

Sist ost og vin-kveld fikk jeg også en dusj med rødvin fra venstre side og da hadde jeg på meg en hvit linkjole. Det var bestevenninnen min som ikke klarte å holde vinen igjen da det ble sagt noe veldig morsomt rundt bordet. Jeg lo så jeg gråt av hele situasjonen. Kjolen klarte seg helt fint etter en runde Vanish <3

Så ikke vær redd for å bruke hvitt på grunn av søling, det går som regel vekk i vask. Tomatsaus kan forresten være litt vanskeligere. Jeg må holde tungen rett i munnen når jeg spiser pasta på ferie i sommer. Ikke bare er hvitt veldig friskt men det ser også veldig fint ut på bilder.

1 comment

  • Hei! jeg lurer på hvilket nummer du har i Diorskin Nude Air Luminizer??
    Og hvor kan jeg finne dior sin leppestift i minimal? er den limited edition? Finner den ikke noe sted..
    Setter pris på svar! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *