BIKINI-JAKTEN

Annonse i samarbeid med Netty

Seafolly Bikini Netty

Jeg har allerede gått på et par bikinismeller i år ved å bestille fra nettet. Jeg må lære meg aet blir fort feil når man ikke kan prøve bikinier og undertøy. I hvert fall hvis man har litt byste. Jeg har vært innom Netty i Bergen og fant denne fine bikinien fra Seafolly. Det har blitt en av mine favorittmerker når det kommer til bikinier. Netty har et kjempestort utvalg og jeg synes de er så flinke til å finne noe som passer.

Seafolly Bikini Netty

Denne bikinien gir meg nok støtte uten at det er vonde spiler. Den knytes i nakken og i ryggen, det er et kjempestort pluss for min del. Jeg synes det kan være vanskelig å finne bikinier med stor nok cup som sitter rundt ryggen, derfor er det veldig praktisk å kunne knyte rundt ryggen også. Jeg elsker også mønsteret! Denne blir med meg til i kofferten til Sør-Frankrike.

Seafolly Bikini Netty
Hvis du vil finne en bikini til sommerferien så kan jeg anbefale Netty på det varmeste. De har noe til alle fasonger og aldre, og det er alltid god hjelp å få av de ansatte. Det er også mye fint tilbehør som strandkjoler, vesker, sko og hatter.

Netty er min favorittbutikk når det kommer til undertøy og badetøy, og de åpnet i helt nye lokaler! I februar så åpnet Netty sin nye butikk i Starvhusgaten 3. Nå ligger de enda mer sentralt og de masse fint undertøy i første etasjen og i underetasjen har de badetøy og nattøy. Følg med Netty på deres Instagram, Facebook og nettside for nyheter og spennende tilbud!

7 comments

 • Hei! Jeg har bestemt meg for å dra til hudpleier i Bergen for å finne hudpleie som passer min hud. Hvilken hudpleier vil du anbefale til meg? Hadde blitt så glad dersom du svarte!

  • Hei Astrid!

   Jeg har kun hatt hudpleie hos Akademikliniken og Beauty Codes by Pia her i Bergen så jeg har dessverre ingen andre å anbefale deg. Akademikliniken fører Zo Skin og Akademikliniken sine egne produkter, og Beauty Codes by Pia har Elixir. Jeg har vært superfornøyd begge steder men det er klart at de tilbyr en litt dyrere og mer kompleks hudpleie. Så det kommer helt an på hva du trenger i forhold til huden din.

   Du kan også ta en hudanalyse hos Dermalogica, det har jeg gjort i Oslo og ble veldig fornøyd. Du finner oversikt over behandlingssteder her https://www.dermalogica.no/hordaland

   Lykke til! Klem <3

 • Hei! Oppdaget nettopp bloggen din og måtte bare legge igjen en kommentar. Utrolig fin og ryddig blogg med delikate bilder og masse gode tips! Tommel opp. Du er lagret under favoritter ☺️

  • Hei Maria! Tusen, tusen takk <3 Det var utrolig hyggelig å høre! Jeg er veldig glad for å ha deg med som leser videre. Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *