BEIGE

6X5A9937FXL

6X5A9914FXL

6X5A9891fxl

6X5A9930fxl

6X5A9874FXL

Jeg håper du har hatt en nydelig helg! Jeg har tatt det ganske rolig og slappet av i solen, en veldig deilig helg med andre ord. Vi var på Bruno Mars på tirsdag og det var utrolig gøy! Jeg er så glad for at vi valgte Golden Circle denne gangen for det var så ekstremt mye mennesker. Jeg er glad i konsert men ikke så glad at jeg vil stå sild i tønne. Bruno Mars leverte og det var en fantastisk opplevelse. Så hadde vi nok en overnatting på nyåpnede Hotel Norge by Scandic, et hotell jeg kan anbefale på det varmeste om du skal til Bergen.

Jeg beklager for at det har vært litt dårlig med oppdateringer på bloggen. Det har rett og slett vært veldig lite spennende dager. Jeg blir vel også litt smittet av feriemodusen som er over hele landet denne måneden. Dagene går til trening og diverse syssel hjemme. Jeg har oppdaget gelatin som et kosttilskudd (!), ikke den de selger i butikken men den du får tak i på helsekostbutikker. Det skal være veldig bra for fordøyelsen, tarmene, huden, hår, muskler og ledd. Nesten litt for godt til å være sant. Man kan ta det som et tilskudd i smoothie eller supper, eller lage sunnere godteri. Jeg har derfor eksperimentert veldig på kjøkkenet de siste dagene. Den beste så langt er syrlig gelegodteri med sitron.

Om to uker reiser jeg på ferie og jeg lover at det blir litt mer spennende oppdateringer da!

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *