SOMMERBLONDER

6X5A9741fx

Jeg har alltid vært glad i romantiske og feminine kjoler. På samme måte som jeg føler meg dratt mot paljetter så blir jeg også dratt mot blonder. Jeg foretrekker blondebroderier i bomull fremfor syntetiske materialer. Det gir et helt annet utrykk og blondene blir mer nedtonet. På sommeren elsker jeg å bruke lette bomullskjoler og denne fra Loveshackfancy var alt jeg så etter.

Loveshackfanncy

Loveshackfancy dress lace

Jeg har så lyst til å ha den på meg i kveld på Bruno Mars-konserten men jeg er redd det blir litt kaldt. Det er så deilig på dagtid men på kvelden blir det iskaldt. I dag var jeg oppe før fem for å kjøre mamma til flyplassen. Selv om jeg ikke er et A-menneske så er det deilig å stå opp tidlig, spesielt når det er så lyst og fint ute. Jeg har klart å holde det gående og nå skal komme meg på trening.

Loveshackfancy

Loveshackfancy dress

Sandalene er fra Zara og de har en kjempefin hælhøyde, så de er faktisk komfortable å gå med. Så gleder jeg meg til å sjekke inn på Hotel Norge by Scandic igjen i dag!

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *