SOL OG SOMMER

6X5A0169fxl
Da var endelig sommeren tilbake til Bergen <3 Jeg har lengtet etter å gå med sommerkjolene mine igjen! Denne er forøvrig en stor favoritt for øyeblikket. Jeg har forelsket meg helt i den franske designeren Jaquemus, han er ekspert på feminine kreasjoner med masse draperinger. Fantastiske plagg som dessverre har en høy prislapp.

6X5A0063fxl

6X5A0051fxl

Jeg ble så glad da jeg fant denne Jaquemus-aktige kjolen på H&M. Den er litt enklere men har de samme skjortekjole-vibbene med draperinger. Hatten kjøpte jeg i Firenze i fjor da vi holdt på smelte bort i den vakre byen. Det er en litt grovere og billigere variant enn den klassiske panamahatten min. Jeg tror begge blir med meg på ferie i sommer.

6X5A0008fxl

6X5A0015fxl

Sandalene er fra Zara og vesken er fra Farrow. Jeg elsker å bruke stråvesker på sommeren og denne er så fin i flettingen. Jeg begynner smått å lade opp til sommerferien. Om tre uker starter vi ferien i Nice og så drar vi videre for en langhelg i Saint-Tropez. Hvor vi tar turen etter det har vi ikke helt bestemt enda, så hvis du har noen fantastiske steder å tipse om må du gjerne legge igjen en kommentar. Jeg uansett klar for å feire 30 årsdagen min på en strand med et glass rosé.

Nå skal vi inn til sentrum for å oppleve nyåpnede Hotel Norge. Vi skal overnatte til i morgen og jeg gleder meg så mye til å spise på den nye restauranten deres. Den ser veldig lovende ut. Ha en fin lørdag <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *