GLØD TIL ANSIKT OG KROPP

MAC Strobe Body Lotion Prep Prime Fix+ shimmerKultproduktet Strobe Cream fra MAC er en stor favoritt i sminkepungen min. Jeg bruker den alene, som en base under foundation og over sminken som en highlighter. Det er en krem med skimmer i som blir så delikat på huden.

Denne våren så lanserte MAC et lignende produkt til kroppen, Strobe Body LotionDen har allerede tatt sminkeverden med storm og jeg er helt frelst. Jeg påfører ofte en krem med skimmer på leggene og armene før jeg tar bilder, da blir huden ekstra fin på bilder. Det er derimot mange av disse kremene som smitter veldig på klær og kan være litt mye til å bruke i hverdagen. Jeg synes Strobe Body Lotion er mye mer diskret og delikat. Det er den perfekte skimmer-bodylotion! Akkurat nå finnes den kun i Pearlite, som har en nydelig rosa perlemor, men jeg håper den kommer i flere farger snart.

MAC Strobe Body Lotion

En ting jeg ikke kan leve uten er MAC Prep + Prime Fix+ spray. Jeg bruker den etter jeg har sminket meg som en siste finish. Alt av pudder og flytende sminke legger seg så pent og sømløst ved hjelp av sprayen. Nå har det kommet en ny utgave som inneholder skimmer <3 Jeg har testet MAC Prep + Prime Fix+ Shimmer i Pinklite og den er helt nydelig på! Det er ikke mye skimmer med nok til å gi den lille ekstra gløden. Denne er også kjempefin å bruke på brystet og skuldrene nå i sommer.

Disse to produktene er perfekte for å oppnå litt ekstra glød i sommer. Begge er veldig delikate og er helt uten glitterkorn.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *