HVITE LOLITA-SOLBRILLER

Le Specs White Cat Eye

Endelig fikk jeg tak i et par hvite cat eye solbriller. Jeg har siklet på disse fra Le Specs siden i fjor sommer og de har lenge vært utsolgt.

Le Specs White cat eye

Jeg fant de på Net-a-Porter og de finnes i svart og rødt også <3

3 comments

  • Hei Emilie,
    Jeg har nettopp bestilt meg dagstur!! til London for å kjøpe den samme Chanel vesken som deg. Jeg har ønsket meg den i flere år og nå har jeg bestemt meg for å kjøpe den – takket være deg! Jeg bare lurer på hvor du kjøpte din, siden den du skrev at den var vanskelig å få tak i? I London så har de jo flere Chanel butikker, så håper den ikke er utsolgt når jeg skal dit 😀

    • Hei Cathrine! Så spennende <3 Jeg ville ringt på forhånd og forhørt meg i de ulike butikkene. Jeg har ikke vært innom Chanel i London, men de var utsolgt på de butikkene jeg var innom i Paris, Roma og Firenze. Da fikk jeg høre at akkurat den vesken i svart var vanskelig å få tak i og det er ofte venteliste. Lykke til <3<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *