ISABEL MARANT KOPI

6X5A8964fxl

6X5A8906fxl

Kan sommeren komme tilbake nå? Jeg synes vi fortjener litt mer enn 12 grader i slutten av juni. Noe av det beste jeg vet er å gå med kjoler og skjørt. Etter flere uker med flagrende sommerkjoler så føles det nesten rart å ta på seg stramme jeans igjen.

6X5A8945fxl

6X5A8936fxl

Genseren min er fra Filippa K og den har raskt blitt en favoritt. Det er så deilig med løse bomullsgensere og jeg elsker fargen. Den er veldig stor så jeg valgte å ta den i XS, og den er fremdeles ganske romslig.

Skjørtet er fra Nelly og det er en kjempefin kopi av et skjørt fra Isabel Marant. Jeg elsker Isabel Marant og den bohemske stilen, jeg synes merket er så flink til å lage flatterende plagg. Det er derimot ikke så bra for lommeboken. Så derfor blir jeg veldig glad når jeg finner lignende plagg som dette. Skjørtet er dessverre utsolgt på Nelly sine sider men jeg skal finne en link så fort det er tilbake.

6X5A8923fxl

Sandalene mine er fra Zara og de har jeg allerede brukt så mye! Det er veldig greit å ha et par sandaler med litt hæl i garderoben som man kan bruke i hverdagen. Disse er lave nok til at jeg ikke får vondt i beina men er samtidig veldig forlengende.

I kveld skal vi i en 30 års dag og det blir en kjempefin start på helgen! Ha en fin helg søte lesere <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *