DELIKATE DIAMANTER

Annonse i samarbeid med Thune

6X5A9354fxl

Det finnes ikke en bedre gave å gi eller få enn delikate smykker som varer livet ut. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for enkle smykker og det er ofte det jeg ender opp med å bruke til enhver anledning. 

 

Med alderen så ser jeg mer og mer verdien i å investere i noe som varer. Diamanter er noe som varer livet ut og kan gå i arv. Jeg har forelsket meg i flere vakre diamantsmykker hos Thune. Akkurat nå er det en diamantkampanje hos Thune så det er opp til 30% på utvalget.

6X5A9276fxl

Jeg vil si at et par klassiske diamantøredobber er noe alle kan bruke, uansett personlig stil. De er så delikate, vakre og tidløse. Jeg synes de komplementerer ansiktet på en så vakker måte. Thune har en fantastisk innbytteordning på den klassiske Elegance-serien som gjør at du kan investere i et par mindre diamanter og så bytte de inn når du vil oppgradere. Da trenger du bare å betale mellomlegget. Jeg har på meg et par diamantøredobber fra Thune sin Elegance serie, du finner de her.

6X5A9347fxl

I samme serie så finnes det også noen veldig vakre anheng. De komplementerer øredobbene men er også veldig lekkert alene. Denne kommer også i mange ulike diamantstørrelser og jeg har det med et kjede på 42 cm. Jeg synes den lengden plasserte seg veldig pent. Du finner smykket her.

6X5A9320fxl

Det er så mange vakre ringer hos Thune og deres Eternity-serie er så fin. Denne er i hvitt gull og har diamanter rundt halve. Ringene fra denne serien egner seg flott som både giftering og forlovelsesring. Jeg synes den er også fin som en gave til seg selv. Du finner den her.Jeg bruker mest gult gull og jeg ble veldig usikker da jeg skulle se på utvalget hos Thune. Diamanten er kjent for å glitre litt ekstra og kommer bedre frem med hvitt gull. Jeg er enig med samtidig fant jeg flere favoritter i gult gull også.

6X5A9206fxl

Selv om jeg elsker det klassiske så føles disse øredøbbene veldig meg. De er vakre og kanskje hakket mer moderne, og jeg følte at disse var mer riktig til meg i gult gull. De har mange diamanter på seg men siden steinene er mindre så er prisen også snillere. Du finner de her.

 

Jeg falt også veldig for den enkle enstens diamantringen i gult gull. Så enkel og så fin. Den er delikat men gjør samtidig litt ut av seg. Jeg er jo veldig glad i gult gull så denne passet meg helt perfekt. Den er i 0,30 ct og har en veldig flott klarhet og farge. Jeg tror dette må være min favoritt. Du finner den her.

6X5A9226fxl

En annen favoritt er denne flotte rekkeringen i gult gull. Jeg har hatt veldig mange uekte diamantringer som ligner på denne, men det er noe helt annet å prøve på seg en med ekte diamanter. Jeg liker at den er litt smalere men glitrer så fint i lyset. Her er også prisen litt bedre siden det er mindre stener. Du finner ringen her.

 

Til slutt så må jeg vise dere en fantastisk ring. Jeg visste ikke helt hva jeg kom til å like da jeg skulle prøve ringer hos Thune. Denne ble en favoritt så fort jeg fikk den på fingeren og det var faktisk litt uventet fra min side. Den er stor og består av fire princess cut diamanter på midten med brillianter rundt og på siden av ringen. Jeg synes den er så fin! Den er sikkert kjempefin som en forlovelsesring men også som en power-ring til seg selv. Du finner den her.

6X5A9395fxl

En diamants farge, klarhet, slip og vekt bestemmer stenens verdi. også kalt de fire C’ene. Thune er kjent for å ha god kvalitet på diamantene sine. De scorer spesielt høyt på cut, de fleste diamantene er på very good og excellent cut. Det er også viktig for meg at diamantene er konfliktfrie og Thune har innført Kimberley-prosessens sertifiseringsordning. I overensstemmelse med resolusjoner vedtatt av FN  garanterer vi at alle deres diamanter er konfliktfrie.

 

Thunes diamantkampanje varer til 7. juli og jeg lurer på om jeg vil investere i den vakre ringen med enstensdiamant i gult gull. På Thune sine sider ser du alle produktene som er med i deres diamantkampanje. Hvilken er din favoritt?

 

5 comments

  • Jeg synes sminken din var også veldig delikat på disse bildene. Kan du lage et innlegg hvor du viser og forklarer hvilke produkter du har brukt her?
    Savner også et innlegg om hvilket solpudder man burde gå for denne sommeren?

  • Hei Emilie! Liker bloggen din veldig godt? Kunne du laget en video hvor du viser hvordan du legger øyenskygge under øyet? Det er såå lekkert, men jeg får det bare ikke til selv… Sminken din her var utrolig lekker! Likte også sminken veldig godt i innlegget hvor du viste vårsminken til Dior☺️ Kunne du laget en video med den looken også?

    Hilsen Line

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *