HVA HAR JEG I VESKEN MIN?


Jeg har akkurat kommet hjem fra to dager i Oslo. Mulberry-vesken min har blitt en stor hverdagsfavoritt og jeg reiser ikke uten den! Den rommer alt jeg trenger og litt til. Det er rart hvor mye drit man klarer å ta med seg. Jeg pleier alltid å rydde litt i vesken før jeg skal ut og fly. Da blir jeg kvitt alle kvitteringer og det jeg ikke trenger. Da er det også en fin anledning å vise hva jeg har med meg i vesken når jeg er på farten.

Jeg har alltid med meg et par briller i vesken. Jeg bruker de ikke hele tiden i hverdagen men jeg må bruke de når jeg kjører og det er greit på flyplasser. Da er det alle mulige skjermer og beskjeder som jeg ser litt dårlig uten brillene. Disse fra Tom Ford en mine favorittbriller.

Så er det lommebok, bilnøkler, nyeste Costume, svart silkebånd. Lommeboken var en kjempefin julegave fra Dior. Jeg liker litt størrelse på lommebøkene for det er alltid greit med plass til litt kvitteringer.

Jeg har alltid med meg veldig mange leppeprodukter! Her har jeg med en fantastisk leppeolje fra Helena Rubinstein som heter Lip Soak, nude leppestift fra Dior i nr 423, nude leppestift fra Chanel i nr 168, nude leppestift fra Lancôme i nr 202, lipgloss fra Clarins i nr 3 og lipliner fra Charlotte Tilbury i Iconic Nude. Jeg er glad i nude.

Så har jeg alltid concealer i vesken, som regel favoritten min Magic Concealer fra Helena Rubinstein. Jeg har også som regel med meg Chanel Les Beige pudder, det bruker jeg som solpudder og øyenskygge. Higlighteren fra Dior ender også veldig ofte opp i håndvesken, Diorskin Nude Air Luminizer er helt magisk! Den smelter inn i huden og ser nesten flytende ut.

Du finner også alltid hårnåler og hårstrikk i vesken. Det er så irriterende å ikke kunne sette opp håret.

Generelt vil jeg si at innholdet er ganske typisk meg! Det eneste som mangler er kameraet men jeg orket faktisk ikke å ta det med meg denne turen. Jeg visste at det mest sannsynlig ikke var tid til bilder og da lar jeg det ligge hjemme.

Hva er det du alltid har med deg i vesken?

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *