FRA BENSIN TIL ELBIL

Annonse i samarbeid med Hyundai

Hyundai Kona Emilie Tømmerberg

Etter at jeg fikk lappen tidligere i år og kunne kjøre rundt i min helt egen Hyundai KONA så har hverdagen vært helt annerledes. Følelsen av frihet er så ubeskrivelig deilig. Om noen måneder så skal jeg bytte over til en Hyundai KONA electric og jeg gleder meg veldig til å kunne kjøre rundt i en mer miljøvennlig bil.

Jeg er spent på å finne ut av forskjellen mellom bensin og elbil. Selv om jeg tror det blir deilig å slippe å gire så er jeg veldig glad for at jeg har hatt manuelt gir de første månedene etter oppkjøring. Det tok meg litt tid å komme ordentlig inn i den manuelle giringen og jeg er glad for at det sitter skikkelig nå.

6X5A8828fx

Jeg har allerede hatt god bruk for varme og kjøling i setene. Det er en veldig god funksjon som også kommer til å være der i den nye Hyundai KONA electric. Jeg synes det er helt fantastisk å sette seg inn i bilen når det er kaldt ute og så skru på varmen i setet og rattet. Det er noe med at når hendene blir varme så er alt bra.

I løpet av mai så fikk jeg også testet kjølingen i setet ved flere anledninger. Det var så ekstremt varmt i Bergen og da var det utrolig deilig å kunne sette på kjølingen og unngå å bli klam i setet. Ofte når jeg parkerer bilen ute så kan den ende opp med å stå i solen, da er dette er en funksjon som jeg har satt overraskende mye pris på. Jeg liker at det er tilrettelagt for at man skal kunne kjøre så komfortabelt som mulig, uansett vær. Når jeg kjører så elsker jeg å høre på musikk og det er fantastisk lyd i bilen. Jeg hadde ikke sett for meg at dette var en viktig del av bilkjøringen, men nå synes jeg faktisk det.

6X5A8853fx

Siden Hyundai KONA er min første bil så har jeg vært veldig glad for alle de smarte sikkerhetsfunksjonene. For noen måneder siden så aktiverte jeg filholderen, den hjelper meg å ligge midt i kjørefeltet og det er mer behagelig å kjøre. Denne funksjonen aktiviseres etter at jeg når en fart på 60 km/t. På den nye Hyundai KONA electric så vil denne fungere fra 0 km/t.

Hyundai Kona Emilie Tømmerberg

Selv om jeg elsker bilen min så gleder jeg meg veldig til er å bytte over til en mer miljøvennlig bil. Det blir akkurat samme bil bare litt bedre. Det føles riktig å kjøre rundt med null klimagassutslipp. Jeg kommer også til å spare en del penger på bompenger, drivstoff og parkering. Det er også digg at jeg kan kjøre i kollektivfeltet!

Les mer om KONA electric her.

3 comments

  • Hei Emilie!
    Jeg så at du i en tidligere post skrev om at du hadde fjernet en liten vorte ved leppekanten. Jeg har en jeg selv har lyst å fjerne og lurte på om du gjorde dette i Bergen, eventuelt hvor? Sporte legen min og han utførte desverre ikke dette.. på forhånd takk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *