5 LANGE KJOLER PÅ BUDSJETT

En fin lang kjole er alltid greit å ha i garderoben. Den kan brukes til mange anledninger som for eksempel bryllup, dåp, bursdag eller en mer avslappet sommerfest. Lange kjoler koster ofte litt mer men jeg har funnet fem fine varianter til en fin pris.

Denne jeg har på meg er fra H&M og den er så fin på! Jeg har sett den flere ganger i butikken før jeg valgte å prøve den. Den ble mye finere på enn det jeg hadde trodd og måtte bli med meg hjem. Jeg skal i en 30 årsdag til helgen og da kommer den til å passe perfekt. Du finner den her.

linje

Nelly

 

Denne blomstrete kjolen fra Nelly er helt nydelig! Selv om den er til en god pris så er den faktisk i viskose som er deilig å ha på seg. Du finner den her.

linje

ellos
Denne blå kjolen er fra Ellos sitt samarbeid med den svenske modellen Caroline Winberg. Jeg er svak for knytekjoler og denne har en veldig flatterende fasong. Du finner den her.

linje

nellybeige

Skal du være forlover eller er ute etter en litt penere kjole til bryllup så burde denne være midt i blinken. Den er også fra Nelly og den ligner veldig på favoritten fra Samsøe Samsøe. Er du på budsjett så synes jeg det er helt greit å gå for en kopi som er litt billigere. Du finner kjolen her.

linje

mango

Denne nydelige kjolen fra Mango er litt kortere men passer veldig fint til alle anledninger som krever en tekkelig kjole. Jeg elsker mønsteret og rynken foran, den blir nok veldig flatterende på. Denne har jeg klikket hjem og skal ta med meg på sommerferie. Du finner den her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *