PAKKETIPS TIL SOMMERFERIEN

Annonse i samarbeid med Moroccanoil

6X5A8708fxl

Jeg prøver alltid å bli bedre på å pakke kofferten når jeg skal ut på reise. Det er så kjedelig å ha en stappfull koffert og ingenting å gå på når det gjelder vekt. Mitt beste tips er å ta med hår- og andre skjønnhetsprodukter i reisestørrelse. Da sparer du masse plass og har litt mer å gå på når det kommer til shopping.

6X5A9156fx

Moroccanoil har kommet med et fantastisk reisekit som har alle mine hårfavoritter. Den inneholder fuktighetsgivende sjampo og balsam, som er mild og gir ekstra pleie til håret. Håret mitt blir ekstra tørt når man er mye ute i solen og bader i saltvann. Da trenger jeg en sjampo og balsam som renser skånsomt og gir masse pleie.

Det er også med en liten Luminous Hairspray Extra Strong. Jeg har alltid med meg en hårspray på reise, det gir hold til frisyren og siden denne inneholder arganolje så er den også pleiende. Håret blir mykt samtidig som det holder seg på plass.

6X5A9146fx

Min store favoritt fra Moroccanoil er Moroccanoil Treatment. Den kommer i en veldig praktisk flaske som jeg liker å ha med i håndvesken. Oljen gir masse pleie til håret og det holder seg ekstra mykt, selv om jeg styler det. Jeg synes at håret tørker mye raskere når jeg starter med å påføre oljen i lengdene.

Alle produktene inneholder arganolje som er rik på antioksidanter og vitamin A og E, så håret holder seg sunt samtidig som det blir stylet. Moroccanoil sitt reisekit kommer med en fin liten toalettmappe og koster kr 299.

Les mer om produktene på Moroccanoil sine sider her.

6X5A8718fxl2

Se videoen med mine pakketips under og se hvordan jeg lager denne frisyren:

 

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *