FAVORITTKOMBINASJONEN

6X5A0177fxl

6X5A0019fxl

En ting som aldri blir feil er hvitt sammen med denim. Så enkelt og fint, en av mine favorittkombinasjoner. Disse bildene ble tatt før stormen kom til byen. Nå er det meldt regn i over en uke. Er sommeren over allerede? Det kan nesten føles sånn.

6X5A0102fxl

6X5A9985fxl

Jeg er svak for blonder og jeg kunne hatt skapet fullt av søte blondetopper og blondekjoler. Jeg er vel glad i de feminine og romantiske plaggene, spesielt på denne tiden av året.

Neste uke skal jeg til Oslo og jeg har så lyst til å gjøre noe med håret. Det har blitt langt men jeg kjenner at jeg har lyst på en forandring. Jeg ser også at det er på tide å friske opp fargen litt.

Jeg håper dere har en fin torsdagskveld! <3

6 Comments

 1. Anonymous
  June 15, 2018 / 12:15 am

  Så fin blondetopp 😊
  Hvor har du kjøpt den?

 2. Astrid
  June 15, 2018 / 7:15 am

  Er dette selvbruning eller naturlig? :)

 3. Stine
  June 15, 2018 / 7:17 pm

  Bukse fra? <3

 4. June 16, 2018 / 1:01 am

  Hei Emilie!
  Jeg så at du i en tidligere post skrev om at du hadde fjernet en liten vorte ved leppekanten. Jeg har en jeg selv har lyst å fjerne og lurte på om du gjorde dette i Bergen, eventuelt hvor? Sporte legen min og han utførte desverre ikke dette.. på forhånd takk! :-)

 5. Bettina
  June 17, 2018 / 3:11 pm

  Hei!

  Så fint antrekk! Jeg skal snart flytte til Bergen og lurte på om du kunne skrevet litt om hvordan man kan kle seg fint i regnvær? Du er virkelig en inspirasjon.

  Ha en fin dag videre<3

 6. Veronica
  June 21, 2018 / 3:33 pm

  Hei! Kan du linke til blusen? Har prøvd å finne den på Zara men finner den ikke :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>