FAVORITTKOMBINASJONEN

6X5A0177fxl

6X5A0019fxl

En ting som aldri blir feil er hvitt sammen med denim. Så enkelt og fint, en av mine favorittkombinasjoner. Disse bildene ble tatt før stormen kom til byen. Nå er det meldt regn i over en uke. Er sommeren over allerede? Det kan nesten føles sånn.

6X5A0102fxl

6X5A9985fxl

Jeg er svak for blonder og jeg kunne hatt skapet fullt av søte blondetopper og blondekjoler. Jeg er vel glad i de feminine og romantiske plaggene, spesielt på denne tiden av året.

Neste uke skal jeg til Oslo og jeg har så lyst til å gjøre noe med håret. Det har blitt langt men jeg kjenner at jeg har lyst på en forandring. Jeg ser også at det er på tide å friske opp fargen litt.

Jeg håper dere har en fin torsdagskveld! <3

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *