ENKEL & NATURLIG KONTURERING

Jeg elsker å teste nye produkter og nå har jeg to fantastiske produkter som jeg må dele med dere. Giorgio Armani har i mine øyne noen av de beste produktene til hud og denne våren lanserte de en kolleksjon som heter Neo Nude. Den består av vannbaserte highlightere, rouge og kontureringsprodukter. De kommer i en liten og søt innpakning så de er helt super å ha med i vesken. Aplikatoren er også veldig grei å jobbe med.

Selv om det ikke egner seg med tung konturering til hverdags så synes jeg det alltid er flatterende å definere ansiktet. Da er Neo Nude Contouring fra Giorgio Armani perfekt. Fargen er litt askete så den ser ut som en skygge, dessverre kommer den bare i to nyanser. Siden den er vannbasert så legger den seg veldig naturlig på huden og er enkel å fordele. Highligteren er også helt nydelig!

Du finner Giorgio Armani A-Highlight her og A-Contour her.I love the new Neo Nude contouring and highlighting products from Giorgio Armani. They are waterbased and look so natural on my skin.They are also really easy to apply and blend. I only use my finger, but you can also use a beauty blender.

You can find Giorgio Armani A-Highlight here og A-Contour here.

I hope you enjoy the video!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *