BURSDAGSGAVE TIL MEG SELV

6X5A9043fxl2

Om litt over en måned så fyller jeg 30. Jeg synes det var en fin anledning for å gi meg selv en litt ekstra fin bursdagsgave. Jeg har hatt lyst på en klassisk Chanel-veske i mange år og nå føltes det som riktig tidspunkt. Det ble litt på forskudd for det viste seg at den er ikke så lett å få tak i.

6X5A9026fxl2

Chanel har utrolig mange fine vesker men jeg har alltid ønsket meg den klassiske Chanel Classic Flap Bag i medium. Jeg gikk for svart med gulldetaljer i den mer robuste skinnet Caviar Leather. Jeg ser på det som en investering så jeg vil at vesken skal holde seg så pen som mulig over lengre tid. Chanel Classic Flap i svart er kjent for å stige i verdi og vil alltid være i merket sitt sortiment.

Jeg følte en ekstrem materialistisk glede da den endelig blir min og jeg gleder meg til mange fine minner med den nye vesken min.

Har dere noe som er på toppen av ønskelisten?

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *