FRISK OG LETT HJEMMELAGET “IS”

Hjemmelaget is SkyrJeg elsker is men det gjør ikke alltid magen min. Jeg blir til en liten ballong hvis jeg spiser fløteis og sorbetvariantene inneholder ofte veldig mye sukker. Jeg har sett at Skyr har kommet med en egen is, og da jeg var litt ekstra fysen i solen her om dagen så laget jeg min egen variant. Den ble så god og frisk, og 10 ganger sunnere enn vanlig is. Her er den superenkle oppskriften:

Til 2 personer
1 boks Skyr Jordbær Lime
200 gr frosne jordbær
1/2 Banan
1 dl melk (jeg bruker laktosefri lettmelk)

Jeg har alle ingrediensene i en blender og kjører den til det er en jevn masse. Det kan være litt vanskelig med de frosne jordbærne men det er bare å stoppe og røre litt underveis. Teksturen ender faktisk opp med å ligne veldig på ekte is.

Isen er både enkel og rask, og den er aller best hvis den spises med en gang <3

 

 

1 comment

  • Kult denne skal jeg prøve i kveld:)
    Emilie kunne du prøvd garnier after sun mask for oss og gitt oss litt mer info? Reiser på ferie til Hellas om 10 dager. Bør jeg bruke masken hver dag? i begynnelsen eller på slutten av ferien? hva er den bra for? Egner den seg til fet hud? Anbefaler du den? Hvis ja løper jeg til hm eller vita og kjøper:) setter pris på svar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *