MIN KJÆRLIGHET FOR PALJETTER

6X5A8546fxlHelt siden jeg var en liten jente så har jeg hatt en forkjærlighet for alt som glitrer. Jeg pleide å lage små alter med fine ting jeg fant og det skulle helst glitre. Hver gang jeg ser et plagg med paljetter så får jeg lyst til å kjøpe det. Som regel så klarer jeg å begrense meg for jeg vet at det bare blir hengende i klesskapet. Hvor ofte kan man egentlig bruke en paljetter?

6X5A8677fxl

Da jeg fant dette skjørtet så måtte jeg ta flere runder med meg selv. Som dere ser så endte det opp med å bli med meg hjem, og jeg har ikke angret i et sekund. Lengden og volangene gjør skjørtet enda mer glamorøst og det er så fint på.

6X5A8630fxl

Paljetter skjørt

Jeg synes det ble kjempefint sammen med en enkel t-skjorte men det vil også passe til en skjorte eller søt bluse. Siden det er en grei lengde på det så vil det også kunne fungere på vinteren. Det eneste minuset er at det ikke så behagelig å sitte. Som med de fleste paljettskjørt så skjærer paljettene litt inn i huden. Men som de sier, man skal lide for skjønnheten.

Jeg blir uansett glad når jeg går inn i garderoben og ser det glitre litt ekstra.

4 Comments

 1. June 7, 2018 / 11:27 pm

  Du er så vakker, Emilie, og inspirerer så mye!
  Lurer på hvor du kjøpte skjørtet og sandalene, og hva var prisen? Du stråler 💕

  • emilieto
   June 8, 2018 / 3:02 pm

   Tusen takk søte deg <3 Begge er fra Zara. Husker ikke helt prisen men tror skjørtet lå rundt 699, og skoene 299. Klem emilie

   • June 9, 2018 / 9:32 am

    Tusen takk for svar! Hvordan er både skjørtet og skoene i str?

 2. Charlotte
  June 16, 2018 / 2:10 am

  Hei,
  Er solbrillene fra Ray ban? Vet du hva modellen heter?:) Likte størrelsen på de!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>