LIN I VARMEN

6X5A9565fxl
Nå som det har vært syden i Norge de siste ukene så har jeg dratt frem linplaggene mine. Jeg synes det er det deiligste å gå med når det er varmt, det føles luftig og svalt mot huden. Jeg elsker også den litt grove teksturen og jeg føler at plaggene tåler litt.

Linkjole Emilie TømmerbergDenne linkjolen fant jeg på Zara og jeg elsker fasongen. Den er så enkel og fin. Da jeg fant den i beige på nettet i går måtte jeg også klikke med meg en hjem. Er det en ting jeg har lært når det gjelder shopping så er det bare å kjøpe flere når det er noe du virkelig liker. Du finner kjolen min her.

6X5A9525fxl
Ellers så synes jeg det er mye fint i lin om dagen, både hos de mer eksklusive merkene som Isabel Marant til de rimeligere som H&M og Zara. Jeg bruker alltid mye lin om sommeren, men jeg ser at linskjortene mine blir faktisk brukt mye året rundt.

Ellers håper jeg dere har fått nyte det fine sommerværet <3

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *