DERMAPEN + RESTYLANE SKINBOOSTER

Annonse i samarbeid med Akademikliniken

6X5A9148fxlFor noen uker siden så tok jeg en Dermapen-behandling hos Akademikliniken og jeg elsker resultatet. Jeg synes huden min ser glattere ut på overflaten og føles faktisk litt fastere. Huden ser generelt finere ut og jeg er helt kvitt de tørre partiene rundt nesen.

Jeg har hatt to Dermapen-behandlinger tidligere og det er en av de mest effektive behandlingene jeg har testet. Denne gangen så hadde jeg Dermapen sammen med Restylane Skinbooster Skin Improvement. Denne kombinasjonen er veldig effektiv for å øke kollagendannelsen og fuktnivået i huden.

HVA ER DERMAPEN OG RESTYLANE SKINBOOSTER?
Dermapen er en form for microneedling. Apparatet har flere syltynne nåler som stikkes ned i huden og skaper massevis av bittesmå hull som stimulerer huden til å regenerere og reparere seg selv. Den naturlige dannelsen av kollagen huden blir stimulert. Siden det blir mange små microkanaler i huden under behandlingen så er det veldig effektivt å gjøre dette i kombinasjon med et serum som sluses direkte ned i huden. I denne behandlingen så ble det brukt Restylane sin Skinbooster. Den øker fuktnivået under huden der og da men også på sikt, produksjonen av naturlig hyalaronsyre økes i området. Det er musikk til mine ører. Hudstrukturen blir forbedret, det blir tilført fukt, og huden får tilbake glød og spenst.

6X5A7522fxl

HVA SKJER UNDER EN DERMAPEN-BEHANDLING?
Det hele starter med at all sminke blir fjernet og huden blir renset godt. Deretter så blir huden spritet for å desinfisere og gjøre behandlingen så trygg som mulig. Skinbooster eller et annet serum blir påført på huden og jobber dermapennen over dette. Den føres på kryss og tvers på huden for å dekke jevnt. Alle områder blir tatt; panne, kinn, nese, hake og hals. Den kan brukes ganske høyt opp til øynene for å ta de fine linjene der. Jeg synes at det vondeste partiet er rundt munnen og øynene, men det er bare å bite tennene sammen. Dermapen er kjempefin for å behandle små arr i ansiktet, både fra sår eller akne. Jeg har et arr på haken og der fikk Dermapennen jobbet litt mer. Der ble det litt småblødninger men det var ikke mye.

Selve Dermapen-behandlingen tar rundt 10 minutter og etterpå så får man en fuktmaske som roer ned huden. Jeg hadde ingen bedøvelse men det er mulig hvis man ønsker det. Det er vondt men det er noe man klarer å komme seg igjennom.

6X5A7511fxl

ETTER BEHANDLINGEN
Rett etter behandlingen så er huden veldig rød og føles sår. Det kan være små blødninger enkelte steder, jeg fikk noen rundt øynene og munnen. Det ser rett og slett ut som man er blitt kraftig solbrent så det er bare å avlyse alle planene den dagen. Det skal heller ikke påføres sminke eller trene på 24 timer. Huden min roet seg veldig ned på dag to men de små blødningene rundt øynene gjorde at jeg så litt syk ut, men det var ingen problem å dekke med litt sminke. Jeg fikk streng beskjed om å bruke høy solfaktor og ikke ha ansiktet i direkte sollys. Siden det var veldig fint vær de påfølgende dagene så brukte jeg Spf 50 og en solhatt som beskyttet ansiktet.

Den første uken så føles huden fremdeles litt stram og overflaten var litt ruglete.  Jeg flasset også litt rundt nesen, men det var veldig mye mindre enn det jeg gjorde etter min første behandling. Hvor mye man flasser er veldig individuelt, men det går over etter den første uken.

Uten-navn-1

RESULTAT
Rundt to uker etter behandlingen så synes jeg det var store forbedringer på huden min. Den litt ruglete overflaten har blitt erstattet med en glatt og fin hud. Huden føles både fast og fyldig, og de fine linjene har blitt mindre. Jeg synes at hudtonen min har blitt mye bedre etter behandlingen, den har blitt jevnere over hele ansiktet.
HVEM KAN TA DERMAPEN?
Alle kan ta Dermapen, selve behandlingen blir tilpasset din hud etter møtet med personalet. Det er vanlig at man begynner rolig og har en mindre dybde på nålene den første behandlingen. Når man ser hvordan huden reagerer så kan man øke nållengden enkelte områder i ansiktet til neste behandling. Selv om jeg kategoriserer huden min som både tynn og sensitiv så tåler jeg Dermapen veldig godt. Behandlingen kan minske store porer, fine linjer og rynker, behandle arr, aknearr, aktiv akne, slapp og gusten hud. Den kan også brukes som en forebyggende behandling for den stimulerer kollagendannelsen i huden.

6X5A9064fxl

Prisen for en Dermapen-behandling med Restylane Skinbooster skin improvement ligger på 4500 kr for en behandling, går du for tre behandlinger vil den siste ligge på 1800 kr. Du kan også ta Dermapen alene, da vil behandlingen koste fra 1500 kr.

RABATTKODE
Jeg kan gi mine lesere 20 % avslag Retinol Peel eller på Dermapen Skinbooster-behandling. Du kan ta behandlingen hos Akademikliniken i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.
Bestill online her eller på telefon.

Bruk rabattkoden EMILIE20 og bestill time innen 30.06.18.

4 comments

  • Hvor er overdelen din fra? Akkurat det jeg ser etter 🙁 denne beh har jeg behov for men det er for dyrt for meg akkurat nå:(

  • Hei Emilie! Jeg har tenkt lenge på å bestille dermapen på akademikliniken så dette passet meg ypperlig. Jeg lurer på hvor man legger inn rabattkoden (på web-bestilling)?

  • Hei! Hvordan får du huden din til å gløde så fint og se så sunn ut? Er det med hjelp av behandlinger eller en bestemt type/merke sminke? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *