MANDAG

6X5A8784fxl

6X5A8803fxl

6X5A8755fxlNå var det alt for lenge siden sist! Mellom reisen til Dublin og så Oslo forrige uke så har det vært litt dårlig med oppdateringer. Jeg har vært litt mer aktiv på Instagram men det er ikke en god nok unnskyldning. Dublin var fantastisk, en koselig og vakker by. Vi feiret 17. mai med en god frokost og 17. mai tog arrangert av den norske ambassaden. Jeg fikk også oppleve litt av Dublin på hesteryggen og det var så hyggelig! Jeg red da jeg var yngre og det er vel alltid noe man vil savne.

Jeg har tenkt lenge på å unne meg en fin gave til 30 års dagen min som er like rundt hjørnet, og jeg fant den faktisk i Dublin. Gleder meg til å vise dere den!

Selv om jeg ikke har delt så mye den siste uken så har jeg tatt masse bilder i det fine været, så jeg har masse å dele fremover. Det har vært helt fantastisk og litt surrealistisk med dette fine mai-været. Vi bergensere vet nesten ikke hvor vi skal gjøre av oss. Denne helgen har vi tilbragt mesteparten av dagene på terrassen og kost oss i solen.

Jeg har tenkt til å komme med en liten guide til selvbruning. Selv om solen skinner så er det ikke alle som har mulighet eller lyst til å ligge i solen for å få en gyllen farge. Jeg har mine favorittprodukter og kanskje noen tips som dere har nytte av. Er det noe spesielt dere lurer på?

Ha en nydelig mandag videre i solen!

 

9 comments

  • Hvordan skal en god selvbruning se ut? Jeg er kanskje fornøyd selv men fÅr kommentarer på at det ikke ser naturlig ut på meg.. Skal det se oransje ut, grå undertone, gul indertone, hvor mye er for mye?

  • Jeg lurer litt på hva du gjør nå fargen begynner å fade? Spesielt i ansiktet. Selv har jeg merket at fargen sitter veldig godt på overleppen og i panna, noe som ikke er spesielt pent eller lett å dekke over hehe. Jeg har ikke brukt selvbruning på kroppen, men kan tenke meg at problemet kan oppstå der og

  • Hei Emilie!
    Jeg pleier å bruke St. Tropez Tan Express Mousse, og påfører med en vott etter at jeg har smurt meg med body lotion. Jeg pleier å bli veldig fornøyd og resultatet ser naturlig ut, men med en gang fargen begynner å gå av litt ser det ikke så pent ut. Det blir skjoldete og ser litt tacky ut. Har du noen tips til hvordan man kan forhindre at den fader ut på denne måten, eller kanskje du har et favorittprodukt som ikke gjør dette? Jeg er veldig glad i mousse produkter og spesielt St. Tropez, men er åpen for å teste andre. Har testet ut Vita Liberata en gang, men ikke på kroppen, så har ikke erfaring med det enda. Lurer også på om du har noen tips til å få det til å se pent ut på føtter og ankler? Opplever at det ofte blir veldig mye farge der… Takk for svar ✨

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *