FINE SOMMERKJOLER PÅ BUDSJETT

Annonse i samarbeid med Bubbleroom

De siste dagene som har vært nå har gitt en skikkelig forsmak på sommeren. Nå som 17. mai er overstått så er sommeren virkelig like rundt hjørnet. Jeg synes det er den fineste tiden av hele året, været er deilig og det er så mye gøy som skjer. Jeg har alltid vært en kjolejente, helt fra jeg gikk i barnehagen og fikk bestemme selv så var kjole førstevalget mitt. Så når anledningen byr seg så tar jeg på meg kjole og er så glad for at jeg slipper strømpebukser og lag på lag med varme jakker. Nå er det bare å nyte tiden fremover!

Jeg har funnet noen favoritter fra Bubbleroom som passer til både grillfester og bursdager. Denne tunikaen fungerer fint som en minikjole og jeg elsker dyreprint. Det er på grensen til harry men samtidig så fint! Jeg synes det er greit å ha en veske som toner ned glamourfaktoren og da passer det perfekt med en veske i tre eller strå. Jeg ser for meg at denne vil være helt super på stranden over bikinien med et par brune sandaler. Du finner den her.

Er du ikke så begeistret for kjoler så er det veldig mange fine playsuits også! Militærgrønt er så fint til solkysset hud og denne kan fint pyntes opp med et par hæler og en fin veske. Se flere jumpsuits fra Bubbleroom her.

For en litt mer påkledd anledning så er denne knytekjolen perfekt. Jeg synes den gir litt Diane von Furstenberg-vibber. Lengden er veldig flatterende til beina og knytninger i livet gir en fin fasong. Jeg synes den kjempefin til både lave og høye sandaler. Du finner den her.

Så er jeg veldig svak for kjoler med blomstermønster. Når bunnen er mørk så blir ikke kjolen så alt for søt heller. Jeg elsker at kjolen er litt lengre bak, det er kjempefint når den er i litt bevegelse. Kjolen er så allsidig og kan passe til alt fra bryllup til grillfest. Du finner den her.

Bubbleroom har så mye fint og det er lett å finne noe som er budsjettvennlig. Se mer av kjoleutvalget deres her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *