SOMMER I MAI

6X5A7758fx
Bergen har vist seg fra sin beste side den siste uken og det er ingenting som gjør meg gladere. Jeg håper sommeren blir like fin som for fire år siden! I dag har jeg stresset litt med å få alt klart før vi reiser til Dublin i morgen tidlig. Tastaturet til laptopen min har streiket, og siden jeg ikke har hatt tid til å ha den på service så har jeg koblet til ekstern tastatur og mus. Ikke så veldig greit å drasse med seg på tur, så den blir hjemme. Jeg har gjort klart noen blogginnlegg og så skal jeg blogge litt fra mobilen. Synes dere det er ok med mobilbilder?

6X5A7569fx

Vi skal besøke et vennepar i Dublin og jeg gleder meg til å oppleve byen. Jeg har aldri vært der men har hørt så mye bra. Det blir veldig hyggelig med en litt annerledes 17. mai feiring i Dublin.

Skjørtet jeg har på meg er fra Gina Tricot sin høstkolleksjon. Det tilhører et sett med en jakke og jeg ble så forelsket i det da jeg så det hos Pressekontakterna. De var så snille at jeg fikk med meg vareprøven hjem. Jeg tror det kommer i butikk rundt juli/august.

6X5A7735fx

Nå er det på tide å pakke ferdig og få noen timer med søvn. Det er typisk meg å dulle til langt på natt dagen før jeg skal reise. Jeg er rett og slett en elendig pakker.

4 Comments

 1. Issii
  May 16, 2018 / 2:59 am

  Ja takk mobilbilder!

 2. Mia
  May 16, 2018 / 7:46 am

  Mobilerbildet er helt i orden! God tur🌸

 3. Katharina
  May 16, 2018 / 9:09 am

  Mobilbilder er helt i orden – elsker hvor aktiv du er med innlegg for tiden!! God tur <3

 4. Simone
  May 16, 2018 / 12:56 pm

  Dit hår det er så fint altså! Hvilken teknik bliver du farvet efter? Striber, balayage…?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>