SKJØNNHET KOMMER INNENFRA

Annonse i samarbeid med New Nordic

6X5A7900fx

Jeg tror det er like viktig å ta vare på huden innenfra som det er utenfra. Selv om jeg har gode hudpleierutiner så betyr det ikke at jeg slurver med kostholdet. Jeg merker det fort på huden og hele kroppen hvis jeg spiser dårlig. Jeg passer på å få i meg masse grønnsaker, frisk frukt og sunne fettsyrer, og så litt sjokolade i helgene. Balanse er viktig.

I tillegg til å spise et sunt og variert kosthold så benytter jeg meg av kosttilskudd for å dekke andre behov. Jeg har de siste ukene testet ut den nye Skin Care Hyaluron Shot fra New Nordic. Det er en liten drikkeampull som inneholder hyaluronsyre, kollagen, tindved ekstrakt og vitamin C. Den skal bidra til en sunn hud og normal kollagendannelse samtidig som den gir en skikkelig fuktighetsboost. Jeg synes det er så spennende med slike produkter! Jeg er jo kanskje over snittet interessert i hudpleie og slike kosttilskudd synes jeg også er ekstra gøy.

6X5A7922fx

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og den er med til å støtte hudens struktur sammen med kollagen. Når hyaluronsyre minskes så mister huden fylde og fukt, og det er vel ingen interessert i. Ampullene skal tas hver dag i 30 dager for å få full effekt. Jeg har et par uker igjen og jeg gleder meg til å se resultatet. Det som er en ekstra fordel med kosttilskudd er jo at det forbedrer huden over hele kroppen, ikke bare i ansiktet.

Jeg oppbevarer drikkeampullene i kjøleskapet og tar en til frokosten. Jeg har lært av en venninne som er ernæringsfysiolog at det er viktig å ta kosttilskudd sammen med noe mat for at kroppen skal klare å ta det opp på best mulig måte. Hyaluron Shot har en smak av tindved og er faktisk veldig gode.

6X5A7939fx

New Nordic har eksistert i over 25 år og de har vært banebrytende innenfor bruken av plantemolekyler for å aktivere kroppens egne mekanismer og krefter. De har så mye spennende produkter og det er virkelig noe for alle.

Skin Care Hyaluron Shots selges på VITA, i helsekost og direkte på newnordic.no. Bruk rabattkoden SKINCARE hos New Nordic og få 20% rabatt.

1 comment

  • Hei flotte! Er det 3 stk i en pakke? 🙂
    Har du noen tips for hårtap og slitt hår? Den siste perioden har jeg mistet ufattelig mye hår og jeg klarer ikke forstå hvorfor.. Jeg prøver å bruke alle mulige produkter men er så vanskelig å vite hva som faktisk fungerer og hva som ikke.. Kunne du vært så snill å hjulpet meg så hadde jeg blitt utrolig takknemlig! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *