HÅRFRISYRE TIL 17. MAI PÅ FEM MINUTTER

6X5A7493fx

Dagen som regel veldig tidlig på 17. mai, om det er en sjampanjefrokost eller et barnetog man skal rekke. Jeg ender i hvert fall alltid opp med liten tid til å fikse håret på selve dagen. Det er fint å sette opp håret og det trenger ikke å være en komplisert flette. Denne frisyren tar meg maks 5 minutter og er kjempefin til 17. mai.

fx

1

Det aller beste er hvis du vasker håret dagen før og krøller det før du legger deg. Da har håret et pent fall som ser naturlig ut og det er ikke like glatt som nyvasket hår. Jeg deler inn håret i tre deler, der den midterste delen er den største.

6X5A7469fx
2

For å gi frisyren litt volum og hold så tuperer jeg bakhodet. Du kan også tupere litt på de andre lengdene hvis du trenger litt ekstra volum der også.
6X5A7470fx

3

 Jeg bruker et gjennomsiktig og tynt gummistrikk til å feste den midterste hårdelen i en lav hestehale.

6X5A7472fx

5

Så tar jeg de to andre hårdelene og tvinner de, for så å krysse de over hestehalen og hverandre.

6X5A7473fx
6

Jeg fester de to delene med et gjennomsiktig gummistrikk under hestehalen. Dette vil blande seg fint inn i det andre håret og hestehalen vil få litt mer fylde.

6X5A7475fx

7

Vil du ha litt ekstra volum i hestehalen så kan du gå over med en krølltang til slutt. Jeg tar ikke hele hestehalen men noen lengder her og der i ulike retninger. Da vil frisyren se enda litt finere ut.

6X5A7493fx

Frisyren sitter godt gjennom hele dagen og er kjempeenkel å lage. Hvis du har veldig glatt hår kan du bruke litt tørrsjampo eller en teksturspray før du starter.

1 comment

  • Wauw, you hair is pure goals, so much love! And it grew so much, how did you do it (naturally?) ?
    I have an appointment at the hairdresser this Friday and I’m about to go darker again. I think I’m gonna show your picture since I want that so badly!!

    Big hug xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *