SUNN HUD MED SENSAI

//Annonse i samarbeid med Sensai//

6X5A7800fx

Jeg får ofte spørsmål om hud og hudpleierutiner, og det er noe som jeg selv er lidenskapelig opptatt av. Vi har alle ulike utgangspunkt, men som med det meste her i livet så kan vi være med på å gjøre en forskjell. Jeg tror at gode hverdagsrutiner med gode produkter er viktig for å bevare og forebygge. Sensai er et ekslusivt hudpleiemerke som jeg er veldig begeistret for. Jeg synes de har utrolig lekre produkter som faktisk virker takket være Koishimaru Silkens unike evne til å øke fuktighetsproduksjonen i huden.  Sensai har også vunnet flere priser denne våren for beste hudpleie- og makeupserie!

Rens er alfa og omega i min hverdagsrutine. Jeg slurver aldri med å fjerne sminken på kvelden og rense huden. Det gjør en så stor forskjell! Selv de dagene jeg ikke bruker sminke så renser jeg huden på kvelden. Huden blir skitten gjennom dagen og blir utsatt for forurensning. For at hudpleieproduktene skal kunne trenge inn huden og fungere optimalt så er det viktig å fjerne sminke, skitt og døde hudceller. Jeg elsker Sensai sine renseprodukter, Creamy Soap og Silk Peeling Powder er mine favoritter. De renser huden min uten å tørke den ut. Du kan lese mer om renserutinene mine og Sensai sine renseprodukter i dette innlegget.

6X5A7840fx

Etter at huden min er renset så påfører jeg en lotion og/eller et serum, jeg ser litt an hva huden min trenger den dagen. Sensai har en fantastisk lotion fra Cellular Performance-serien som heter Lotion II (Moist). Den er for tørr til veldig tørr hud og jeg elsker konsistensen på produktet. Selv om jeg har tørr hud så prøver jeg å unngå olje på huden, spesielt på dagtid da det kan påvirke sminken sin holdbarhet. Denne gir huden min masse fukt men er samtidig lett og fin på huden. Jeg påfører den med fingrene før jeg påfører noe annet og huden føles frisk og gjennomfuktet.

Jeg har de siste ukene testet ut Wrinkle Repair-serien til Sensai. Den består av et serum, en dagkrem og en øyekrem som skal stimulere kollagenproduksjonen i huden. Visste du at produksjonen av kollagen i huden avtar allerede etter man har fylt 25 år? Jeg ble litt stresset da jeg fant ut av det. Kollagen er viktig for å forebygge rynker og bevare elastisiteten i huden. Kroppen produserer selv kollagen men vi kan hjelpe til med produkter og kosthold.

6X5A7835fx

Hvis du er litt ekstra interessert i å forebygge aldring som meg så kan det være lurt å investere i et aktivt serum. Serum er mer konsentrerte og inneholder mer aktive virkestoffer enn hudkremer. Wrinkle Repair Essence til Sensai er et nytt serum som fjerner fine linjer og forebygger aldring av huden på sikt. Jeg bruker det både morgen og kveld og huden min føles usedvanlig glatt ut.

Etter at jeg har påført serum så påfører jeg en god øyekrem. Hvis det er noe jeg vil anbefale deg å bruke pengene dine på så er det øyekrem. Huden rundt øynene er veldig tynn og tåler lite, og det er dessverre den delen av ansiktet som får mest gjennomgå. Jeg elsker konsistensen til Sensai sin Wrinkle Repair Eye Cream. Den har en rik og kremet tekstur som trekker godt inn i huden. Øyekremen er veldig drøy så her kommer man unna med å bruke veldig lite. Jeg legger denne på selve øyelokket, opp til brynet og under øynene. Bare etter en ukes bruk så merket jeg forskjell på linjene rundt øynene.

Hudkremen i Wrinkle Repair-serien bruker jeg både som dagkrem og nattkrem. Den gir huden min masse fuktighet og forebygger aldring på samme måte som resten av serien. Den har en fantastisk, rik konsistens som huden min elsker.

6X5A7842fx

Jeg prøver å ha en dag i uken hvor jeg skjemmer bort huden med en god peeling og så en ansiktsmaske. Sensai sin Cellular Performance Mask roer ned huden min, reparerer og gir fuktighet. Føler jeg at huden min er ekstra tørr og gusten, så påfører jeg denne på kvelden og sover med den over natten. Da er huden så fresh og fin morgenen etter. Det er bare viktig å rense huden og peele den godt først.

Les mer om Sensai sine produkter herProduktene kan kjøpes her, eller hos ditt lokale parfymeri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *