ENDELIG HELG

6X5A6593fx

6X5A6618fx
Jeg håper dere har hatt en fin fredag, kanskje noen av dere har tatt langhelg allerede! Solen skinner i Bergen men jeg har ikke fått vært ute i det fine været, så det er planen min for i morgen. I dag tok jeg også en dermapen behandling hos Akademikliniken, så huden min er litt sår og rød akkurat nå. Da passer det fint å ha ingen planer for kvelden! Jeg skal skrive mer om behandlingen etter huden har fått roet seg og jeg kan se resultatet.

6X5A6624fx

6X5A6629fx
Jeg hadde også helt glemt disse solbrillene. Jeg kjøpte de før turen til Marrakech og jeg synes de er så fine. De er ikke så veldig klassiske eller tidløse men det er vel akkurat det som gjør de så morsomme. Jeg synes det er litt skummelt å kjøpe solbriller på nett uten å ha prøvd de før, men da jeg så de på Net-a-Porter så måtte jeg bare ha de. Det er faktisk ingen toll på solbriller så det er jo en bonus. Du finner de her.

Jeg har på meg jakke fra H&M, topp fra Massimo Dutti, jeans fra Levis og sneakers fra Common Projects.

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *