ENKEL HÅRFRISYRE TIL 17. MAI

//Annonse i samarbeid med Moroccanoil//

6X5A6321fx

Årets fineste dag er like rundt hjørnet og i den anledning så vil jeg vise dere en kjempefin og enkel frisyre. Den kan se litt ut som en flette men den er faktisk mye enklere enn det! Se videoen helt nederst.

For at frisyren skal se best mulig ut så er det viktig med gode produkter og et godt forarbeid. Jeg vasker håret med en sjampo og balsam som gir volum og tekstur samtidig som det pleier håret, og da er Extra Volume-serien fra Moroccanoil helt perfekt.

6X5A6352fx

Jeg synes håret får et best mulig utgangspunkt hvis jeg føner det med en rundbørste. Da får jeg volum i røttene og håret ser ekstra glansfult ut. Jeg sprayer først en varmebeskyttende i hele håret og her har jeg brukt Perfect Defense fra Moroccanoil. Denne nye sprayen inneholder arganoile som gir næring til håret samtidig som den beskytter mot varme, deretter forsetter jeg med Moroccanoil Treatment Light, denne pleier håret i tillegg til å korte ned tørketiden, gjøre håret glansfullt og mykt. Denne fokuserer jeg på nedre halvdel av håret.

For å gi håret ekstra volum så bruker jeg Volumizing Mousse fra Moroccanoil. Jeg bruker en mengde på størrelse med en golfball og fordeler det i hele håret. Så grer jeg igjennom for å fordele produktene og føner det med en rundbørste. Du kan se hvordan jeg gjør det i denne videoen.

6X5A6314fx

Jeg synes alltid at frisyren blir finest hvis jeg starter med å krølle håret. Uansett hvordan jeg styler det så blir resultatet alltid bedre hvis det er krøllet. De små hårene som løsner vil se så mye bedre ut når det har litt fall og tekstur, håret blir også enklere å jobbe med hvis du har glatt hår som meg. Jeg bruker en mellomstor krølltang og krøller håret i tre lag. Jeg varierer mengde hår og retningen for å få et naturlig resultat.

Når håret er ferdig krøllet så grer jeg litt igjennom det og tuperer der jeg trenger litt volum. Jeg tuperer det på kronen og litt i bakhodet så det skal bli lettere å feste frisyren med hårnåler senere. Jeg starter også med å ta en liten del med hår i bakhodet og tvinner den rundt, drar litt i den, og fester med en hårnål. Så tar jeg litt Hydrating Styling Cream i hendene så det vil komme på hårdelene jeg tvinner. Det vil forhindre at håret kruser seg og frisyren holder seg bedre.

6X5A6361fx

Så tar jeg en del hår i front og starter med å tvinne det bakover. Her passer jeg på at det ser fint ut rundt ansiktet og jeg bevarer midtskillen min. Etter håret er tvinnet så drar jeg litt i det for å gi det mer volum og tekstur. Jeg fester hårdelen bak med en hårnål. Så gjør jeg det samme på motsatt, og fester hårdelen bak så den krysser den andre. Da vil det henge litt løse lengder på hver sin side og disse fester jeg med hårnåler. Her er det veldig greit at håret er krøllet for det vil ikke være vanskelig å få det til å se fint ut.

6X5A6317fx

Så gjør jeg det samme med to nye hårdeler fra hver sin side, men her lar jeg lengdene henge løst. Når dette er godt festet med hårnåler så tar jeg Molding Cream fra Moroccanoil, masserer produkt i hendene. Jeg bruker den i lengdene for å gi tekstur og separere tuppene. Så går jeg også litt over resten av frisyren for å gi definisjon, og i front så drar jeg ut litt hår rundt ansiktet. Hele frisyren blir sprayet med Luminous Hairspray Strong fra Moroccanoil så den skal holde hele dagen.

Frisyren krever litt forarbeid men den er kjempeenkel å få til. Du ser alle stegene i videoen over. Jeg synes den gir et romantisk og fint utrykk som er perfekt til 17. mai. For mer informasjon om Morroccanoils produkter, se her.

6 comments

  • For en nydelig frisyre? den skal prøves! Føler du at hårnålene holder hele dagen? Sliter alltid med at de glir ut etterhvert… Har du et triks mot det?

    • Hei Vilde! Tusen takk<3 Jeg har litt glatt hår så jeg kan fort oppleve at hårnålene glir ut av håret. Jeg føler de holder bedre hvis jeg har produkter i håret som gir tekstur, feks tørrsjampo. Og så hjelper det å krølle og tupere. Lykke til! Klem<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *