MIN MANDAG

6X5A6449fxl2
Jeg skulle egentlig starte dagen med en treningsøkt men som det B-menneske som jeg er så gikk den planen i vasken. Jeg har så lyst til å bli en person som trener på morgenen, for sånn dagene blir fremover i mai, juni og juli så kan treningen fort gå i glemmeboken. Jeg prøver på nytt i morgen tidlig men i dag blir det en kveldsøkt.

I dag har jeg jobbet med litt mer innhold for 17. mai. Det er en ny frisyre på gang og i morgen tenker jeg å få laget et innlegg med tips til sminken. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere ønsker å se! Ellers så føler jeg at dagen har flydd av gårde.

Jeg prøver å bli flinkere til å handle for hele uken og i dag fikk vi handlet frem til fredag i hvert fall. Nå har jeg Camilla Pihls proteinbrød i ovnen og jeg skal straks begynne på hjemmelaget granola. Jeg elsker å bake og på en mandag passer det med litt sunnere varianter. Håper dere har hatt en fin start på uken <3

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *