MIN MANDAG

6X5A6449fxl2
Jeg skulle egentlig starte dagen med en treningsøkt men som det B-menneske som jeg er så gikk den planen i vasken. Jeg har så lyst til å bli en person som trener på morgenen, for sånn dagene blir fremover i mai, juni og juli så kan treningen fort gå i glemmeboken. Jeg prøver på nytt i morgen tidlig men i dag blir det en kveldsøkt.

I dag har jeg jobbet med litt mer innhold for 17. mai. Det er en ny frisyre på gang og i morgen tenker jeg å få laget et innlegg med tips til sminken. Gi meg gjerne en tilbakemelding på hva dere ønsker å se! Ellers så føler jeg at dagen har flydd av gårde.

Jeg prøver å bli flinkere til å handle for hele uken og i dag fikk vi handlet frem til fredag i hvert fall. Nå har jeg Camilla Pihls proteinbrød i ovnen og jeg skal straks begynne på hjemmelaget granola. Jeg elsker å bake og på en mandag passer det med litt sunnere varianter. Håper dere har hatt en fin start på uken <3

5 Comments

 1. Linn
  May 7, 2018 / 9:47 pm

  Hvor er kjolen fra? Du er helt nydelig!

  • emilieto
   May 8, 2018 / 10:43 am

   Tusen takk, søte deg <3 Den er fra H&M Trend. Klem

 2. Ditto
  May 8, 2018 / 10:34 am

  Elsker når du tipset om budsjettvennlige Maxi kjoler

 3. Ellen
  May 8, 2018 / 10:46 am

  For et nydelig vesen😘 og for en nydelig hårfarge. Hvordan får man slik?😀

  • emilieto
   May 10, 2018 / 7:21 pm

   Tusen takk snille deg <3 Jeg stripet håret med balayage i fjor og stripet det for noen uker siden igjen. Jeg går til Gevir i Oslo, de er kjempeflinke! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>