TIPS TIL SUNT OG LANGT HÅR

6X5A6013FX2

Jeg har spart ut håret mitt det siste året. Jeg elsket å være kort hår til skuldrene men jeg savnet veldig det lange håret mitt. Siden jeg har stripet håret og farget det så må jeg ta ekstra vare på lengdene mine. Jeg styler det også en del med krølltang og det kan slite så mye på håret. Jeg kommer ikke til å slutte å style det men jeg har blitt litt flinkere til å ta vare på det.

Håret mitt rundt ansiktet blir mye fortere slitt enn resten, det er nok fordi det blir mest utsatt med tanke på sol og andre ting. Jeg fikk et tips av en frisør en gang om å bruke en olje før jeg gikk i dusjen. Jeg bruker ofte sjampo som gir mer tekstur og volum, for resten av håret mitt trenger det, men det kan bli litt for hardt for det som er slitt. Da skal man påføre oljen der det trengs mest før man går i dusjen og det vil beskytte den fra sjamponeringen.

6X5A6388fx
For noen måneder siden testet jeg Oribe sin Pre-Shampoo Treatment. Jeg gikk på en skikkelig blemme og tok en håndfull i håret. Det tok meg tre dager og x antall hårvask før jeg fikk det ut. For noen uker siden så prøvde jeg meg igjen og tok en mengde på størrelse med en femkroning. Resultatet ble så bra! Jeg varmer opp produktet i hendene før jeg påfører det i lengdene rundt ansiktet, det som er mest slitt. Jeg lar det virke i 10-20 minutter før jeg går i dusjen. Håret blir mykt og ser mye sunnere ut.

Oribe sitt produkt er veldig ekslusivt men det finnes flere budsjettvennlige varianter. Kokosolje, arganolje, eller hvilken som helst annen hårolje er kjempefint å bruke. Bare gi det litt tid til å trekke inn i håret så vil det være beskyttet før hårvasken.

signatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *