NØKKELPLAGG TIL EN KLASSISK GARDEROBE

Annonse i samarbeid med Jean Paul

6X5A4112fxl

Etter at jeg ryddet i garderoben så har jeg blitt mer bevisst på hvilke plagg jeg bruker. Det var en oppvekker å se at det var så mye jeg faktisk ikke brukte og det aller meste var trendplagg. Mitt mål fremover er å bygge opp en god garderobe som består av kvalitetsplagg.

Jeg er for eksempel veldig glad i striper og dette franske preget er noe som jeg assosierer med Jean Paul. De har tidløse kvalitetsplagg som blir godt brukt i hverdagsgarderoben over flere sesonger. Da det norske merket ble startet i 1977 så var det faktisk inspirert av en fransk maritim livsstil.

6X5A4333fxl

Jeg synes det er så fint med baseplagg i striper og det er noe jeg elsker å bruke i hverdagen. Denne toppen er en perfekt miks av en bluse og skjorte. Jeg synes det er så flatterende med v-hals og knyting i livet. Perfekt å ha i garderoben til jobb eller andre anledninger når man vil være både fin og litt praktisk. 

6X5A4560fxl

Jeg elsker lin, det er en av mine favorittkvaliteter. Det er så behagelig å ha på og spesielt når det blir litt varmere i luften. Denne stripete t-skjorten har også en søt knyting nederst, perfekt til jeans. Slengbuksene er noe av de mest komfortable buksene jeg har hatt på meg på lenge. De føles som kosebukser men så er de så fine på. Disse vil jeg bruke til både sneakers og høye hæler. Slengbukser har den fine effekten av å forlenge beina og det er sjeldent feil.

Uten-navnfxl

Og når vi er inne på lin, denne herlige linkjolen kommer jeg til å bruke så mye i hverdagen denne sommeren. Både over bukser eller til bare ben. Blåfargen er så fin med den litt grove teksturen. Denne skal bli med meg i kofferten til sør-frankrike i sommer.

6X5A4041fxl

Til sommeren så kommer det ofte et bryllup eller en fest hvor man trenger en lang kjole. Jeg falt helt pladask for denne lange blå kjolen fra Jean Paul. Fasongen er så flatterende og den er veldig behagelig å ha på. Kjolen er pen men ikke stiv, så den vil være perfekt for et sommerbryllup.
Jeg synes Jean Paul har tidløse kolleksjoner som inneholder så mange fine og klassiske plagg. Det aller beste er at de er så anvendelige i hverdagen. Hvis du er ute etter fine, tidløse plagg i god kvalitet så vil du finne mye fint hos Jean Paul. Du kan ta en titt på nettsiden deres her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *