3 FOUNDATIONS TIL TØRR HUD

6X5A6053fxl2

Jeg fikk et spørsmål om å gi tips til foundations for tørr hud. Jeg har en selv en tørr hud og siden jeg elsker å teste meg igjennom jungelen av foundations så har jeg funnet noen favoritter. Jeg vet ikke helt hvorfor men foundation er en av mine favorittprodukter. Jeg vet at mange har et ambivalent forhold til sminkeproduktet og for noen er det synonymt med brunkrem. Dette er selvfølgelig smak og behag men når det er riktig type foundation og riktig farge til huden så synes jeg det kan bli et superlekkert resultat. Mitt tips er å heller bruke for lite enn for mye, det er ofte ikke så mye som skal til.

6X5A6272fxl

YSL Touche Eclat Cushion har vært en av mine favoritter siden den ble lansert i fjor. Den tilfører huden mye fuktighet og etterlater en veldig naturlig glød. Alle venninnene mine som har lånt litt av meg har endt opp med å kjøpe den selv. Siden det er en Cushion foundation så kommer den med en egen liten svampapplikator så den er veldig enkel å påføre på huden. Jeg synes også det er lett å kontrollere mengden når jeg bruker svampen som hører til. Dette er ikke en fulldekkende foundation men den kan bygges opp til en medium dekk. Jeg har den med meg i vesken når jeg skal noe for den er så enkel å bruke til en touch up. Jeg bruker fargene BD30, B40 og BD50, alt etter årstiden.

Charlotte Tilbury sin Light Wonder blir ikke elsket av alle, men det er min STORE favoritt. Konsistensen på denne er helt perfekt og den klarer å legge seg veldig pent over tørre partier. Jeg føler at denne foundationen er den aller beste når det kommer til å jevne ut huden men samtidig se veldig naturlig ut. Fregnene mine synes igjennom men huden får en fantastisk fin glød. Så er fargen også veldig bra, jeg bruker nr 6 og den er perfekt til de som har en nøytral hudtone som går over til oliven. Nå har jeg gått tom for min femte flaske og jeg må tak i en ny asap. Den er dessverre ikke å få tak i her i Norge men jeg kjøper den på Net a Porter eller når jeg er i London.

6X5A6279fxl

Sist men ikke minst så må jeg nevne en veldig ekslusiv foundation, Tom Ford Traceless Foundation. Den er latterlig dyr men helt fantastisk. Denne gir kanskje mest fuktighet av alle nevnte og den inneholder pleiende ingredienser og antioksidanter. Jeg føler også at huden liker å ha den på! Denne legger også veldig naturlig, er lett å fordele og har masse shine. Det er faktisk en av de få jeg matter ned i t-sonen for den har så mye fuktighet i seg. Du får tak i denne på Gimle Parfymeri i Oslo og de har også en nettbutikk som sender til hele Norge. Jeg har faktisk brukt denne for å gi mer fuktighet til andre foundations, den er kjempefin å blande med Armani sin Luminous Silk som kan være litt for tørr for meg i perioder. Passer denne i ditt budsjett så er den verdt å sjekke ut.

Har du noen favoritter til tørr hud må du gjerne dele<3

 

 

3 comments

  • Hei 🙂 Lurer på hvordan Giorgio Armani luminous silk er til tørr hud, og om den dekker over rødhet?

    • Hei Kaia Marie! Jeg vil Luminous Silk er for en normal hudtype. Jeg kan synes at den er litt for tørr for meg på vinteren. Den vil dekke over rødhet 🙂 Har du mye så ville jeg brukt en primer eller lett concealer som demper rødhet. Klem

  • Kan du lage et innlegg om øyekrem? Hvilke er best til hva og hvilke er din personlige favoritt? 🙂 Jeg trenger å kjøpe en ny snarest, men finner ikke en jeg elsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *