ANTREKK TIL 17. MAI

17mai

Jeg har ikke bunad og det er like mye styr hvert år å finne noe å ha på seg. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste, så her kommer noen av mine tips til festantrekket. Siden bunaden er veldig påkledd og tekkelig så synes jeg det kan være fint å kle seg deretter. Det vil si å droppe den korteste og trangeste kjolen til fordel for noe mer romantisk og flagrende. Er du ikke så romantisk og flagrende så synes jeg det er kjempefint å gå for en fin dress eller skjørt og bluse.

LANG KJOLE

kjolelang

Blondekjole fra Self Portrait, gul kjole fra Vila, lang kjole med mønster og dusker fra We Are LEONE, blomstrete kjole fra River Island, svart kjole med broderi fra Needle & Thread, rød kjole fra Self-Portrait

Jeg elsker jo kjoler og det er så mange fine man kan ha til 17. mai. Skal du også i bryllup eller en bursdag denne sommeren så vil du ha en kjole du kan bruke til flere anledninger.

.

KORT KJOLE

kjolekortRød kjole med prikker fra Nelly, rød skjortekjole fra Y.A.S., stripete kjole fra Munthe, blondekjole fra Needle & Thread.

Det er også mange fine kjoler som er litt kortere, da kan man mye enklere bruke de resten av sommeren også. En kjole i blått eller rødt blir aldri feil på 17. mai.

 

 

BLUSE & SKJØRT

skjorteskjørt

Skjorte fra Nelly, hvit bluse fra Isabel Marant, blått skjørt fra Nelly, mønstrete skjørt fra By Malina,  blondetopp fra Ulla Johnson, stripete skjørt fra Tibi, skjorte med knyting fra Y.A.S, rødt skjørt fra Nelly.

Den litt romantiske looken med blondebluser er veldig i trendbildet akkurat nå. Så det blir ikke feil å investere i en vakker bluse som er fin til 17. mai men som også kan bli veldig mye brukt resten av sesongen til jeans. Jeg synes det er kjempefint og antrekket blir med en gang litt mer nasjonalromantisk. Så er det veldig mange fine skjørt som også kan brukes mye ellers til en enkel t-skjorte.

 

DRESS
skjortesbukse

Dressjakke med striper fra J. Lindeberg, dressbukse i striper fra J. Lindeberg, bluse i lin fra Jaquemus, dressbukser med sleng fra Filippa K, løse bukser med knapper fra By Malene Birger, smale dressbukser fra By Malene Birger, jakke fra River Island

17. mai er en fin anledning til å bruke en lys dress. Det er utrolig lekkert og veldig vårlig.

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *