HELG

6X5A6181fxl

Denne helgen føler jeg forsvant i rekordfart! Men det må jo bety at jeg har kost meg. I går var vi ute å spiste og endte opp på Bergen sin nye karaokebar. Det var så gøy og jeg er veldig glad for at det ikke endte opp på Insta stories. Jeg hadde store planer om en treningsøkt i dag men den får jeg spare til i morgen. Jeg har lastet ned Sweat appen til Kayla Istines og har brukt den noen økter, det er såå tungt! Jeg er kjempestøl i leggene og det tror jeg aldri at jeg har opplevd tidligere.

6X5A6184fxl
Nå er vi snart ute i mai måned og det er helt vilt å tenke på. Jeg gleder meg så mye til sommeren så den kan ikke komme fort nok. Jeg tenkte å komme med noen innlegg rundt 17. mai, litt antrekksinspirasjon til oss som ikke har bunad og kanskje litt hårfrisyrer.

Er det ellers noe dere har lyst til å se mer av i måneden som kommer? Jeg blir kjempeglad for innspill <3

12 comments

    • Hei Sonja! Jeg kan gjerne komme med et innlegg om trening og kosthold. En liten guide til Bergen er kanskje ikke dumt 😉 Klem

  • Hei! Jeg skal ordne sminke til bryllupet mitt i Italia i sommer selv – har du noen gode tips?

    • Hei Ragnhild! Jeg ville laget meg en inspirasjonstavle på pinterest med sminke som du selv synes er fint. Så ville jeg sett fellesnevneren på de bildene du har samlet. Er det noen spesielle farger som går igjen på lepper og øyne, hvordan er huden osv. Så ville jeg gått til for eksempel MAC eller andre parfymerier hvor det er makeupartister som jobber og snakket med de om hva du ønsker og hvilke produkter du trenger. Så er det bare å øve og øve til du har kommet frem til noe du liker. Jeg kan anbefale deg å kjøpe en god primer, transparent løspudder og vannfast maskara. Klem

    • Hei Christine! De er fra Zara. Jeg kjøpte de for noen år siden men har sett noen lignende hos de nå også 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *