VERDENS BESTE SMARTTELEFONKAMERA

Annonse i samarbeid med Huawei

Jeg bruker smarttelefonen min ekstremt mye i hverdagen, sammen med laptop og speilrefleks så er det faktisk mitt viktigste verktøy. Jeg har med meg smarttelefonen min overalt og jeg bruker den til å holde styr på dagene, svare på mailer, ta bilder, redigere bilder og til å publisere på sosiale medier. Den blir med andre ord veldig mye brukt.

Jeg har hatt den nye Huawei smarttelefonen, P20 Pro, i litt over en måned nå og overgangen har gått veldig bra! Det var litt annerledes å gå over til Android i starten,men nå sitter alt i fingrene. Noe av det jeg setter aller mest pris på Huawei P20 Pro er det fantastiske kameraet.

Processed with VSCO with a6 preset

Telefonen har blitt kåret til verdens beste smarttelefonkamera og jeg kunne ikke vært mer enig. Den har hele tre linser som er utviklet i samarbeid med Leica. Jeg synes bildene generelt blir utrolig bra når man bare knipser i vei men den har også noen ekstra funksjoner som gjør at man kan ta fantastiske bilder.

Selfiekameraet er også det beste på markedet og det er noe jeg setter stor pris på. Det blir tross alt en del selfies til sosiale medier. Jeg kan stille inn et skjønnhetsfilter som glatter ut huden og fremhever øynene, men alt med måte.

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg tar mye bilder i forbindelse med bloggen og etter at jeg fikk denne smarttelefonen så har jeg faktisk lagt speilrefleksen hjemme ved flere anledninger. Bildene blir så skarpe, detaljerte og jeg kan til og med ta bilder i RAW rett fra mobilen. Det er en Proff-modus som gjør at jeg kan stille inn alt fra ISO til hvitbalanse, alt jeg er vant til å gjøre på speilrefleksen, og disse kan lagres i RAW. Dette formatet inneholder mye mer informasjon enn en vanlig jpg så man kan gjøre mye mer etterarbeid på de. Så jeg tar alle bildene mine fra speilrefleksen i RAW og så jobber jeg med de i Adobe Raw og Photoshop. Nå kan jeg gjøre det samme med bilder fra smarttelefonen.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Proff-modus tror jeg alle hadde likt å leke seg med, men du har også andre fantastiske funksjoner som Natt-modus og Portrett-modus. I portrett kan jeg få til mer bokeh, uskarphet, i bakgrunnen så bilder ser mykere ut og personen kommer i fokus. Jeg synes at P20 Pro tar utrolig flotte bilder i motlys, som for eksempel i en solnedgang som du ser over. Jeg har ikke gjort mye etterarbeid på bildet, kun lagt til et A6-filter i VSCO. Smarttelefonen klarer å lysne meg samtidig som den ikke overeksponerer solnedgangen. Det er altså som å ha med seg et kamera i lommen, et veldig intelligent kamera.

Det er ikke bare kameraet som benytter seg av AI-teknologi, hele telefonen er rett og slett litt smartere. Den sparer strøm og blir ekstra effektiv ved å lære seg mine mobilvaner. Telefonen får med seg at jeg nesten alltid åpner Instagram etter at jeg har redigert et bilde i VSCO. Denne informasjonen blir brukt til å gjøre telefonen raskere og spare på batteriet. Er ikke det genialt?

Processed with VSCO with a6 preset

res_1523458623666

Det gjør helt klart min hverdag lettere når jeg har et så bra kamera på telefonen. Selv om jeg er over gjennomsnittet interessert i ta bilder så vet jeg at alle hadde hatt en stor glede av dette fantastiske kameraet. Det er jo som regel de fineste og mest spontane bildene som blir tatt med telefonen, og det er fordi den er så tilgjengelig. Da er det ekstra fint at disse er i så høy kvalitet at kan gå inn i fotoalbumet.

Alle bildene i innlegget er tatt med Huawei P20 Pro og redigert i VSCO. Les mer om Huawei P20 Pro her.

4 comments

  • Jeg elsker bloggen din men jeg synes det er så kjedelig at du ikke oppdaterer jevnlig. Har du noen faste dager der vi kan forvente oss innlegg?

    • Hei! Åååh, tusen takk! Jeg lover jeg skal bli bedre på oppdateringer<3<3 Jeg vet det har vært kjempedårlig i det siste. Målet er innlegg daglig søndag-fredag, og det kommer det denne uken. Så hyggelig å høre at du liker bloggen. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *