MINE SOLBRILLEFAVORITTER

6X5A3974fxlJeg har to favorittsolbriller fra Celine. Siden jeg har fått så mange spørsmål om det ene paret når jeg legger de ut på IG så tenkte jeg å legge til en link på bloggen.

Begge brillene er ganske dyre men til gjengjeld har jeg hatt de i flere år og brukt de veldig mye. Jeg synes også at brillene har holdt seg fine etter så mange år. Så mitt tips er at når man finner noen klassiske og fine solbriller så kan det være verdt å legge litt ekstra penger i det.

image2fxl

Celine Luca er det solbrilleparet alle spør meg om når jeg har de på. Det forstår jeg godt for de er mine favoritter! De er klassiske og jeg liker den store, firkantete rammen. Jeg synes de går til alt! Du finner de her.

fxl

Celine Baby Audrey har jeg hatt i mange, mange år. De har jeg brukt så mye og de er litt mer feminine enn Luca-modellen. Jeg liker Cat Eye fasongen og synes de er det solbrilleparet som kler ansiktet mitt best. Du finner de her.

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *