MINE SOLBRILLEFAVORITTER

6X5A3974fxlJeg har to favorittsolbriller fra Celine. Siden jeg har fått så mange spørsmål om det ene paret når jeg legger de ut på IG så tenkte jeg å legge til en link på bloggen.

Begge brillene er ganske dyre men til gjengjeld har jeg hatt de i flere år og brukt de veldig mye. Jeg synes også at brillene har holdt seg fine etter så mange år. Så mitt tips er at når man finner noen klassiske og fine solbriller så kan det være verdt å legge litt ekstra penger i det.

image2fxl

Celine Luca er det solbrilleparet alle spør meg om når jeg har de på. Det forstår jeg godt for de er mine favoritter! De er klassiske og jeg liker den store, firkantete rammen. Jeg synes de går til alt! Du finner de her.

fxl

Celine Baby Audrey har jeg hatt i mange, mange år. De har jeg brukt så mye og de er litt mer feminine enn Luca-modellen. Jeg liker Cat Eye fasongen og synes de er det solbrilleparet som kler ansiktet mitt best. Du finner de her.

6 Comments

 1. marie
  April 24, 2018 / 1:01 am

  Du har jo vært å reist litt, kan du komme med noen tips til flotte reisedestinasjoner? :)

 2. April 24, 2018 / 10:44 am

  Begge solbrillene er knallfine,
  eit par fra celine står høgt på ønskelista!!

 3. April 24, 2018 / 2:15 pm

  vet du om noen gode kopier til en litt rimeligere pris?

  • Julie
   May 1, 2018 / 12:41 pm

   Quay sine «After hour» ligner veldig på de firkantede Celine-brillene, og da får du knallgode solbriller som kun koster en halv tusenlapp😊

   • emilieto
    May 1, 2018 / 3:24 pm

    Hei Julie! Tusen takk for tips <3

 4. Gitte
  April 24, 2018 / 4:06 pm

  Hvor er den hvite kjolen fra, på det øverste bilde? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>