OPPDATERING AV VÅRGARDEROBEN

Annonse i samarbeid med Hallhuber

6X5A5479fxl

6X5A5538fxl

Jeg har fått øynene opp for et nytt klesmerke som heter Hallhuber. Det tyske merket har så mange fine ting og det beste er at det er i gode kvaliteter. Jeg kan fort gå i fellen ved å bare titte innom de samme gamle butikkene, så det er gøy å oppdage noe nytt.

Etter at jeg ryddet ut av klesskapet så oppdaget jeg at jeg manglet en klassisk trench i bomull. Jeg har derfor vært på utkikk etter en trench for våren og jeg fant denne hos Hallhuber. Den har en kjempefin lengde og jeg liker at stoffet er litt stivt. Jakken sitter som et skudd! Det er også viktig for meg at trenchen sitter riktig bak og denne har en veldig flatterende fasong med splitt. Kappen på den øvre delen av ryggen er også en fin detalj. Du finner den her.

6X5A5610fxl

6X5A5648fxl

Som dere kanskje har fått med dere så elsker jeg alt med knyting, det er bare så flatterende og feminint. Denne blusen i bomull et kjempefint tilskudd i vårgarderoben. Du finner den her. Selv om jeg elsker mine klassiske mørke jeans så er det så vårlig og fint med et par hvite bukser. Disse kommer til å bli brukt til kashmirgensere og enkle t-skjorter. Du finner buksen her.

Kitten heels er superhot denne våren og det er jo så mye mer behagelig enn en 10 cm høy hæl. Det gir også antrekket et mer elegant preg med lav hæl. Jeg bruker størrelse 39 i sko så jeg har alltid vært litt skeptisk til denne hælhøyden. Jeg synes det faktisk er bedre med kitten heels når de er åpne bak, da ser ikke foten min så ekstremt lang ut. Skjæringen foran gjør også at beina mine ser pittelitt lengre ut, og det er alltid en vinner. Disse er i skinn og kommer til å gi antrekkene mine litt mer farge, du finner de her.

6X5A5767fxl

Sist men ikke minst så må jeg vise dere denne nydelige silkekjolen. Jeg er ekstremt svak for silkeplagg. Det er så behagelig mot huden og det varmer når det er kaldt og kjøler ned når det er varmt. Jeg liker så godt blomstermønsteret og den søte fasongen.

6X5A5774fxl

6X5A5783fxl
Denne kommer jeg også til å bruke med et belte i midjen, da får den plutselig en helt annen fasong. Kjolen vil også være kjempefin til et par sneakers og en denimjakke. Du finner silkekjolen her.

RABATT

Hallhuber har en POP-UP i Oslo i Øvre Slottsgate. Der får du 20% rabatt på et kjøp hvis du oppgir “EMILIE20” i kassen. Tilbudet varer fra mandag 23. april – tors 26. april.

Jeg hadde skikkelig vårstemning i Oslo og nå har jeg kommet hjem til tunge skyer og regn i Bergen. Det er uansett godt å komme hjem! Jeg håper dere har hatt en fin helg <3

4 comments

  • Kjempe fine bilder, og antrekk.
    Elsker den blusen med knyting!!

    Eg lurte på om du hadde lyst å anbefale solkremer eller dagkrem med farge med faktor i som er gode å bruke,
    syns det er så vanskelig å bruke solkrem under sminke, eg blir så feit i huden og glinsende, men så må eg bruke faktor 30 eller helst 50 kver dag pga pigmentflekker i ansiket. Så blir veldig glad for enten svar på denne, eller at du kommer med tips i en bloggpost 🙂

    Har kjøpt såå mange solkremer og farga dagkremer med høg faktor, men ingen gode endå 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *