SVAR TIL SPØRSMÅLENE DERES

6X5A3488fxlJeg har vært dårlig på å svare på spørsmålene deres i det siste, sorry! Så da tenkte jeg det kunne være en god idé å samle de opp i ett innlegg. Her kommer det dere lurer på + mine svar:

Hei, hvor er skoene fra? Så fine!!
De er fra Zara. Jeg synes de er så fine og går til nesten alt. Perfekte høyhælte sandaler som også sitter godt på foten. De er tom for de sorte på nettsiden men du finner de i rosa her.

Hei! Dette er veldig utenom innlegget, og du er sikkert lei av å få spm om det, men jeg lurer på om du noen ganger har vurdert brystreduksjon? Har du noen gang hatt problemer med rygg og skuldre pga str din? Jeg er ca 1 str større enn deg, og føler det er helt uutholdelig om sommeren, varmt og klamt og rett og slett vondt. Forstår om du syns det er litt for personlig å svare på alle disse spm, men håper du kan fortelle litt.
Jeg har aldri vurdert brystreduksjon selv men jeg vet det kan være noe man ønsker når man har større bryst. Jeg har heldigvis ingen problemer med ryggen men jeg synes det er kjipt når BH-stroppene skjærer inn i skuldrene. Selv om jeg ikke har vurdert brystreduksjon så har jeg vært misfornøyd med de opp igjennom årene. Det kan være vanskelig å finne undertøy som gir en fin fasong og støtte, badetøy er veldig vanskelig, bikinioverdel i størrelse L er helt latterlig liten de aller fleste steder, de er ikke så faste, å gå uten BH er helt uaktuelt, det kan være vondt å trene, osv. Det er veldig mange ting som er litt kjipe men så er det viktig å sette pris på de også. Jeg tror det vil alltid være noe man er misfornøyd med, uansett størrelse. Det å gå igjennom en operasjon er risikabelt og man kan også ende opp med å ikke være fornøyd resultatet. Vi vil ofte ha det vi selv ikke har og det kan være lett å tenke at gresset er grønnere på den andre siden. Jeg vet ikke hvor mye dette plager deg eller hvor gammel du er, men det kan være lurt å utforske andre muligheter før du tenker på en brystreduksjon. Håper dette var litt til hjelp<3

6X5A5385fxl

Hvor er de “sokke”skoene fra? ser du bruker de ofte og de ser døøødsbra ut.
De er fra Zara! Jeg har brukt de mye i det siste for jeg synes de er så fine på og går virkelig til alt. De gir en liten forlengelse av beina og de er kjempegode på. Dette er faktisk mitt andre par, hehe. Du finner de her.

Jeg elsker skoene, hvor er de fra? <3 Får jeg lov å spørre deg hva du har tenkt å bruke på 17 mai? Kan du lage et innlegg med noen fine kjoler – tips? Har ikke bunad så har lyst på en søt og sommerlig kjole <3 men er jo så vanskelig å kle seg etter det norske været..
Skoene er fra Zara, du finner de her. Jeg skal faktisk reise til Dublin 17. mai, men jeg tenker å lage et inspirasjonsinnlegg til 17. mai neste uke. Jeg kjenner godt til frustrasjonen over å finne et passende antrekk når de fleste går i bunad <3

Processed with VSCO with a6 preset

Hei! Kan jeg spørre om hvordan du redigerer bildene dine på instagram? Eventuelle apper og filter? Du har så mange fine bilder!
Tusen takk <3 Jeg bruker VSCO og favorittfilterne er A6 og S2. Så prøver jeg meg litt frem med lyset, fargene, temperaturen og legger kanskje på litt fading eller grain. Så bruker jeg Snapseed til å fikse på lys og farge på markerte områder.

6X5A8091fxl2

Har du tips på någon bra eyeliner? Vilken bruker du?
Til kajal så vil jeg anbefale Dior sin Waterproof Eyeliner 594 Intense Brown, jeg synes deres brune kajal har en kjempefin grå/brun farge og er veldig fin til å sote ut. Når det gjelder våt eyeliner vil jeg anbefale Sensai, den er helt fantastisk. Kanskje den aller beste jeg har prøvd!

Hei! Hvilke kamera bruker du? Og kan du lage et innlegg om hvordan du vanligvis redigerer bildene dine?:-)
Jeg investerte i et veldig dyrt kamera i fjor sommer, da kjøpte jeg den nye Canon 5D MK IIII. Til dette så bruker jeg objektivene Sigma Art 85 mm 1.4 og Sigma Art 35 mm 1.4. Kameraet er latterlig dyrt men Canon er veldig bra på både video og bilder, og det var derfor valget falt på denne. Det er tross alt et viktig arbeidsverktøy for min del. Når det er sagt så var jeg veldig fornøyd med de billigere speilrefleksene mine fra Nikon og Canon. Jeg startet med Nikon D3100 sammen med et Nikon 35 mm objektiv. Mitt tips er å investere i et enkelt speilrefleks hvis du er interessert i foto. Så ville jeg valgt et objektiv uten zoom med en stor blender åpning på 1.4 eller 1.8 som slipper inn mye lys og gir myke, fine bilder. Sigma sine Art-objektiver er kjempefine og du får mye for pengene. Jeg kan lage et innlegg hvor jeg går mer inn på kamerautstyr og redigering 🙂

1 comment

  • Takk for et fint og reflektert svar på spm nr. 2 🙂 Savner forresten litt flere budsjett-tips når det kommer til klær, sko og sminke, husker du hadde en del av det før, gikk nemlig til innkjøp av noe etter hvert innlegg omtrent :p 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *