KLAR FOR BIKINISESONGEN?

Annonse i samarbeid med Netty
6X5A5157fxl

Jeg er kanskje ikke helt klar for bikinisesongen enda men jeg har i hvert fall begynt jakten etter badetøy. Netty har badetøy i høy kvalitet i butikkene sine året rundt. Denne bikinien er fra PrimaDonna og sitter perfekt på. Jeg sliter ofte med å finne en bikinioverdel som er stram over ryggen men stor i cupen.

6X5A5200fxl

I denne bikinien så kan jeg faktisk velge min vanlige BH-størrelse så den sitter som et skudd. Selv om jeg er glad i vanlige trekantbikinier så er det klart at denne modellen gir meg mye mer støtte og en finere fasong. Når man investerer i badetøy så får man noe som varer mer enn en badeferie.

6X5A5277fxl

Jeg synes ikke det er komfortabelt å prøve meg igjennom badetøy, men hos Netty får man så mye god hjelp fra de ansatte. De er kjempeflinke til å finne noe som sitter riktig. Det er veldig mye å velge mellom fra merker som PrimaDonna, Seafolly og Calvin Klein.

6X5A5302fxl

De har også mye annet tilbehør, denne tunikaen fra PrimaDonna er perfekt til å slenge over bikinien på vei til stranden.

6X5A5293fxl

Netty er min favorittbutikk når det kommer til undertøy og nå har de åpnet i helt nye lokaler! I februar så åpnet Netty sin nye butikk i Starvhusgaten 3. Nå ligger de enda mer sentralt og de masse fint undertøy i første etasjen og i underetasjen har de badetøy og nattøy. Følg med Netty på deres Instagram, Facebook og nettside for nyheter og spennende tilbud!

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *