STOCKHOLM

6X5A5050fxl
Jeg er en svipptur i Stockholm med Gina Tricot. Anine Bing har gjort en samarbeidskolleksjon med Gina Tricot og vi var på lanseringseventet i går. Det er så mye fint og plaggene er i butikk i dag! Den hvite kjolen jeg hadde på meg på Instagram er fra kolleksjonen. Nå skal jeg sjekke ut av hotellet og så skal vi nyte vårstemningen i Stockholm før vi reiser til Oslo <3

5 Comments

 1. April 12, 2018 / 1:57 pm

  Jeg elsker skoene, hvor er de fra? <3 Får jeg lov å spørre deg hva du har tenkt å bruke på 17 mai? Kan du lage et innlegg med noen fine kjoler – tips? Har ikke bunad så har lyst på en søt og sommerlig kjole <3 men er jo så vanskelig å kle seg etter det norske været..

 2. yvonne
  April 12, 2018 / 2:40 pm

  hvor er de “sokke”skoene fra? ser du bruker de ofte og de ser døøødsbra ut 😀

 3. L
  April 14, 2018 / 7:52 pm

  Hei! :) Dette er veldig utenom innlegget, og du er sikkert lei av å få spm om det, men jeg lurer på om du noen ganger har vurdert brystreduksjon? Har du noen gang hatt problemer med rygg og skuldre pga str din? Jeg er ca 1 str større enn deg, og føler det er helt uutholdelig om sommeren, varmt og klamt og rett og slett vondt. Forstår om du syns det er litt for personlig å svare på alle disse spm, men håper du kan fortelle litt :)

 4. Hanne
  April 15, 2018 / 9:28 pm

  Hei,
  hvor er jakken fra? :)

 5. Sara
  April 16, 2018 / 10:03 pm

  Har du tips på någon bra eyeliner? Vilken bruker du? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>