STOCKHOLM

6X5A5050fxl
Jeg er en svipptur i Stockholm med Gina Tricot. Anine Bing har gjort en samarbeidskolleksjon med Gina Tricot og vi var på lanseringseventet i går. Det er så mye fint og plaggene er i butikk i dag! Den hvite kjolen jeg hadde på meg på Instagram er fra kolleksjonen. Nå skal jeg sjekke ut av hotellet og så skal vi nyte vårstemningen i Stockholm før vi reiser til Oslo <3

5 comments

  • Jeg elsker skoene, hvor er de fra? <3 Får jeg lov å spørre deg hva du har tenkt å bruke på 17 mai? Kan du lage et innlegg med noen fine kjoler – tips? Har ikke bunad så har lyst på en søt og sommerlig kjole <3 men er jo så vanskelig å kle seg etter det norske været..

  • Hei! 🙂 Dette er veldig utenom innlegget, og du er sikkert lei av å få spm om det, men jeg lurer på om du noen ganger har vurdert brystreduksjon? Har du noen gang hatt problemer med rygg og skuldre pga str din? Jeg er ca 1 str større enn deg, og føler det er helt uutholdelig om sommeren, varmt og klamt og rett og slett vondt. Forstår om du syns det er litt for personlig å svare på alle disse spm, men håper du kan fortelle litt 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *