TREND: LEPPEMASKE

6X5A4773fxl

6X5A4775fxl

IMG_20180405_172406fxl
Jeg håper du har hatt en fin start på uken! Da jeg var på vei til Paris i starten av påsken så hadde jeg noen timer på Kastrup. Jeg liker den flyplassen så det gjorde meg ingenting, de har også en veldig bra Tax-Free og der kan jeg bruke mye tid Jeg gikk forbi en stand med noen K-beauty nyheter og der var det stablet med denne fine leppemasken. Jeg elsker jo ansiktsmasker og er avhengig av leppepomade, så det er egentlig litt rart at jeg ikke har testet det tidligere.

Leppemasken er fra det koreanske merket Kocostar og de er eksperter på masker. Jeg tørket av leppene og området rundt med en ansiktsserviett før jeg påførte masken. Den føltes veldig kjølende og deilig på leppene, og den satt overraskende godt på huden. Jeg vet ikke om jeg fikk en skikkelig wow-effekt etterpå men leppene mine var helt klart mindre tørre etterpå. Jeg synes også at de fine linjene var litt mindre synlig. Det var totalt 20 engangsmasker i leppeboksen.

Hvis det er noe du vil teste så har jeg sett de på blant annet blivakker.no og beths.no.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *