FREDAG

6X5A4594fxl

6X5A4638fxl

6X5A4640fxl

6X5A4620fxl
Da var det helg! I går var jeg på Grand Hotel Terminus for å ta bilder til et samarbeid. Lokalet var så fint og passet perfekt som bakgrunn til bildene. Hvis du er ute etter klassiske lokaler for fest eller bryllup i Bergen, ville jeg tatt en titt her.

Ellers så har jeg ryddet i garderoben de siste dagene. Jeg har alt for mye klær og jeg er dårlig på å kvitte meg med det jeg ikke bruker. Det er som om klær også får en sentimental verdi hos meg. I går følte jeg at jeg klarte å være litt streng med meg selv og det ble 4 søppelsekker til Fretex og to esker som skal ut på Tise. I dag har jeg fått ryddet i sko og ytterplagg. Det føles som en lettelse og jeg kommer nok ikke til å savne det jeg har kvittet meg med. Målet er å bli flinkere til å rydde i skapet oftere og være mer kritisk til det jeg kjøper. Det er lett for å hoppe på trender hos billige kleskjeder og ofte ender det opp med å bare bli brukt en gang. Kjolen jeg har på meg er faktisk fra H&M men den er jeg derimot sikker på kommer til å bli brukt mye denne våren.

Det har vært alt for lite skjønnhetsinnhold på bloggen i det siste og det skal jeg gjøre noe med. Jeg har testet litt nye produkter som jeg gleder meg til å dele med dere. Ha en fin fredagskveld! <3

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *